Tóth Tímea: Ezennel gyógyultnak nyilvánítom magam! | 24.hu

Ezt olvasta már?

Tóth Tímea, a Ferencváros és az osztrák Hypo korábbi magyar válogatott átlövője kigyógyult a rákból.

A korábbi kiváló kézilabdázónál 2021 februárjában diagnosztizáltak mellrákot, amelyről csak jóval később számolt be. A pénteki bejegyzésében azonban jó híreket osztott meg, ugyanis december 14-én megkapta az utolsó kemoterápiás kezelését is és gyógyultnak nyilvánította magát.

„Hosszú és rögös utat jártam be, volt benne minden, fájdalom, félelem, csalódottság, szomorúság, düh, harag, rosszullét, gyengeség, megértés, szeretet, elfogadás és rengeteg munka, saját magamon… Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni a támogatását, szeretetét, szakmai munkáját!!! Hálás vagyok mindenkinek! Kiemelni a férjemen és a családomon kívül nem fogok senkit, mert biztos kimaradna valaki! Hála és köszönet mindenért!

Én ezennel gyógyultnak nyilvánítom magam! Persze lesz még műtétem és van gyógyszeres kezelésem 5 évig, lesznek kontroll vizsgálatok mellyel együtt kell élnem életem végéig, de megteszek mindent, hogy az életem ne a betegségről szóljon

– közölte Tóth Tímea.

Tóth Tímea 152 mérkőzésen erősítette a magyar válogatottat, ezalatt világbajnoki ezüst- és bronzérmet is szerzett, előbbit 2003-ban, utóbbit 2005-ben. A Ferencvárossal kétszeres magyar bajnok volt, 2002-ben a Bajnokok Ligája döntőjébe is beverekedte magát az FTC-vel, ahol a Kometallal szemben 51-49-es összesítéssel maradt alul. Az EHF Kupát viszont 2006-ban megnyerte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img