„Megöllek, te rohadt kis k.rva” – üvöltötte Szilágyi Liliána apja, miközben fojtogatta az úszónőt – Megrázó részletek derültek ki – videó

Ezt olvasta már?

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, az Eb-ezüstérmes úszónő, Szilágyi Liliána a közösségi oldalán egy megdöbbentő írásban osztotta meg a világgal, hogy édesapja kislány kora óta bántalmazta őt testileg, lelkileg illetve szexuálisan.

Ám a pokoli kínokból a sportoló vallomása szerint nem csak neki, de az édesanyjának is bőven kijutott már azelőtt is, hogy ő egyáltalán megszületett.

„Az anyámat, amikor terhes volt velem, verte. Volt olyan, hogy összevissza volt verve, és két hétig nem igazán ment az utcára. Apámnak a megoldása erre az volt, hogy elvitte anyát Velencébe egy hétre, és úgymond semmissé próbálta tenni a dolgokat. Apám életében nem kért bocsánatot és nem szembesült azzal, hogy az, amit csinált, milyen súllyal bír… Anyukám akkor mondta ezt el nekem, ahogy eljöttünk. 2016-ban, amikor 19 éves voltam, akkor tudtunk leülni és boncolgatni ezeket a történeteket” – mesélte remegő hangon D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában Liliána, aki aztán több incidenst is részletezett.

(A legfrissebb hírek itt)

„Az apám ütlegelte az anyámat előttem. Olyan 2-3 éves lehettem, amikor már bennem volt az érzés, hogy nem bírom, hogy az anyámat verik. Nem bírom, hogy a földön fekszik és könyörög. Az apám elé álltam, és azt mondtam, ne verd az anyámat. Erre az volt a válasza, hogy megütött engem is. Én elestem és azt üvöltötte, hogy ‘a rohadt Gyarmati vérem’. Amikor el volt borulva, elég súlyos mondatokat mondott az anyámra és a nagyszüleimre, tehát arra a részre” – fejtette ki.

A fizikai bántalmazások az évek múltával aztán egyre súlyosabbá váltak. A még mindig csak 25 éves úszó a beszélgetés során például felelevenített egy esetet, amely során az apja annyira elvesztette a fejét, hogy egy pillanatig úgy tűnt, még az életét is képes lenne kioltani.

„2016-ban az Európa-bajnokság előtt bent voltam a szobájában és próbáltam kinyomtatni valamit, amire valamiféle ürügyet talált, hogy én miért nem csinálom azt jól. Erre mondtam, hogy légy szíves, hadd csináljam, amire elborult és nekem jött. Összevissza elkezdett ütni, én pedig életemben először megpróbáltam megvédeni magamat. Elkezdtem védekezni, de olyan szinten elkezdtem rettegni tőle, hogy elengedtem magamat. Ledobott a földre és elkezdett tiszta erőből fojtogatni, miközben azt üvöltötte, hogy ‘megöllek, te rohadt kis k.rva’”.

Az incidenst követően Liliána édesanyjának kellett leszednie róla az apját, aki elrohant, majd egy teljes napig nem ment haza. A fojtogatásnak nyoma maradt, és az is szóba került, hogy kihívják a rendőröket, de végül a fiatal úszó tanácsára erre nem kerítettek sort. Mivel az apja ügyvéd volt, attól rettegett, hogy emiatt rendkívül elfajulhatott volna a dolog, sőt, az is megfordult a fejében, hogy a végén még az anyukája kerülne börtönbe. Illetve az sem volt elhanyagolható tényező, hogy éppen olimpiára készült, és az egész felkészülése a semmibe veszhetett volna.

A minden percét tekintve szívszorító beszélgetés során Liliána a kishúgáról is beszélt, akit éveken keresztül igyekezett megvédeni az apjuktól, aki egy időben nem akarta elismerni, hogy a lány az övé, a feleségét pedig hűtlenséggel és őrülettel is vádolta.

25 éve tartom a hátamat… 25 éve. Minden erőmmel azon leszek, hogy gyógyuljak, és hogy segítsem azokat, akiket kell. Végre beszélhetek szabadon

– mondta a megtört, ám most új erőre kapó lány, miközben újabb és újabb könnycseppek gördültek le az arcán.

Itt látható a felkavaró beszélgetés:

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában