Dembélé nem megy bele a Barcelona fizetéscsökkentésébe, Angliába távozhat | Goal.com

Ezt olvasta már?

9:50 CET 2021. 12. 30.

A 135 millió euróért igazolt francia játékos nem szeretne fizetéscsökkentést, a nyáron ingyen távozhat Barcelonából.

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most! (x)  

Megszakadtak a szerződéshosszabbítási tárgyalások Ousmane Dembélé és a Barcelona között. A 24 éves francia játékos kontraktusa 2022 nyarán lejár jelenlegi együttesénél, és január 1-től szabadon tárgyalhat bármely más klubbal, ha addig nem tesznek pontot a megállapodásra.

És egyre inkább úgy tűnik, hogy Dembélé távozni fog. A 2017-ben 135 millió euróért igazolt játékos jelenleg évi 20 millió eurót keres (közel heti 385 ezer eurót), amelyből a Barcelona a klub anyagi helyzete miatt szeretett volna lefaragni. A hírek szerint ez akasztotta meg a tárgyalásokat, a játékos fizetési igénye és a vezetőség által ajánlott összeg távol áll egymástól, és Dembélé ügynökének a bónusza is az elvárt szint alatt van.

Bár Xavi komoly szerepet szán a francia szélsőnek a Barcelona újjáépítésében, könnyen lehet, hogy Dembélé nyáron ingyen távozni fog. A goal.com angol szerkesztőségének értesülései szerint a Manchester United és a Newcastle United is figyelemmel kíséri a fejleményeket, mert mindkét klub szívesen látná soraiban a kreatív támadót.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Mallorca-Barcelona bajnokin a hazai győzelem 3.95, a döntetlen 3.40, míg a vendég siker 2.04-szeres pénzt fizet. (x)

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában