Ez a 3 csillagjegy talál rá a legnehezebben az igaz szerelemre

Ezt olvasta már?

Elképzelése mindannyiunknak van arról, milyen partnert szeretnénk, de hogy olyat is találunk-e, az sok tényezőtől függhet. Egyrészt nem mindegy, hogy kivel mennyire vagyunk kezdeményezőek: egyből nyitunk-e felé, vagy csak a sokadik találkozás után hagyjuk, hogy jobban betekintést nyerjen az életünkbe. Másrészt az sem mindegy, hozzánk hogyan viszonyulnak, milyen reakciókat kapunk viszonzásként.

Az semmiképpen nem ajánlott, hogy elképzeljünk magunknak egy tökéletes partnert, és kifejezetten egy szerintünk olyan tulajdonságokkal bíró személyt hajkurásszunk. Vannak azonban olyan, a csillagok által is befolyásolt személyiségjegyeink, amelyek kihathatnak a viselkedésünkre, egyúttal pedig arra, hogy mennyire könnyen találjuk meg a hozzánk illő partnert. Most megtudhatod, hogy te is azon csillagjegyek szülöttei közé tartozol-e, akiknek ez kimondottan nehézkesen mehet.

Bak

A Bak nehezen mutatja ki az érzéseit, ezáltal pedig nehezen is nyit mások felé. Sok helyzetben óvatos, de hajlamos lehet annyira túlzásba esni, hogy feszültnek tűnhet. Ezt azonban az aktuális randipartnerük vagy a párjuk úgy érzékelheti, hogy érdektelen számára. Hogy rátaláljon az igaz szerelem, előbb önmagát kell igazán megtalálnia.

Szüksége van arra, hogy kitapasztalja, kiben bízhat, de ehhez elengedhetetlen az, hogy nyitottabb legyen. Ha megtanulja, hogy magáról is ugyanolyan fontos beszélni, mint a partnerét meghallgatni, akkor képes lesz átlépni a saját árnyékán, és végül rátalál az a társ, aki valóban őszintén szereti és tiszteli.

Kos

A Kos tökéletes ellentéte a Baknak, mégis nehezen találja meg az igazit. Bár melegszívű, empatikus és szereti kihozni magából a maximumot, ez a nyitottság nem mindenkinél nyerő. Ha valaki tetszik neki, azt egyértelműen kimutatja, ezzel viszont egyben hajlamos is elriasztani a randipartnerét. 

Viharos és közvetlen modora szerves része a személyiségének, ezért a legjárhatóbb út számára az, ha azt a partnert keresi, aki elfogadja úgy, ahogy van. Ez leginkább akkor valószínű, ha a randipartnere is hozzá hasonló személyiség, így azonban évekig is eltarthat, hogy megtalálja azt, aki igazán illik hozzá. 

Egy másik lehetséges megoldás az, ha eleinte visszafogja magát, és lassan, türelmesen közelít a kiszemeltjéhez. Persze ez még nem jelenti azt, hogy el kellene nyomnia a személyiségét, de bizonyos esetekben szerencsésebb lehet, ha csak szép lassan, fokozatosan mutatja meg a temperamentumosságát.

Szűz

A Szűz nemcsak az egyik legmegbízhatóbb és legkötelességtudóbb csillagjegy, hanem rendkívül perfekcionista is, ami viszont egyáltalán nem könnyíti meg a dolgát a párkeresés során. Határozott elképzelései vannak arról, hogy milyen partnert képzel el maga mellett, ehhez pedig szigorúan tartja is magát. Ha valaki mégsem olyan, mint az ideálja, abban valami igazán különlegeset kell meglátnia ahhoz, hogy randizzon vele.

Ami egyáltalán nem válik előnyére, hogy hajlamos megfeledkezni arról, hogy senki sem tökéletes, őt magát is beleértve. Így tehát gyakran csak ábrándokat kerget, közben pedig észre sem veszi, hogy csak úgy elrepülnek mellette az évek. Ha viszont rádöbben, hogy nem feltétlenül minden az első benyomás, és ha valaki többnyire szimpatikus neki, azt megérheti jobban megismernie, idővel biztos, hogy rátalál az igaz szerelem.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában