KezdőlapGasztro

Gasztro

Mi van, nem jött a kaporbeszállító?

Cseppet sem boldogít, ha új étteremben járva csalódásomnak vagyok kénytelen hangot adni. Azt is megtehetném, hogy hallgatok, várok még, hátha jobb lesz, de aztán...

Öt csodás gasztokönyv karácsonyra

Az ünnepek idején komoly hangsúly esik a finom falatokra, szóval minek megállni félúton? Idén fantasztikusan szép és érdekes gasztro témájú könyveket tehetünk be a...

Puzsér Róbert legújabb alkotása zseniális trollkodás

Pár hete robbant fel az internet a hírtől, hogy Puzsér Róbert szakácskönyvet írt. A megmondóember profiljába egy szakácskönyv legalább annyira passzol, mint zoknihoz a...

Friss kontra fagyasztott – mikor érdemes a mirelit zöldséget vásárolni?

A WHO szerint egy átlagos felnőttnek legalább 400 gramm zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztani naponta, ám a népesség csupán 12 százaléka eszik elegendő gyümölcsöt,...

“Kalán lisztel stábold bé!” – Anyáról lányra szálló szakácskönyvek

Bármilyen hihetetlen, volt idő, amikor a szakácskönyv még hiányzott a háziasszonyok repertoárjából. Ezért is izgalmas az a két nemrég felbukkant kézírásos receptgyűjtemény, amelyet...
Booking.com

Ezt olvasta már?