KezdőlapGasztro

Gasztro

„A párizsi bőrét eltávolítjuk és az uborkával együtt ledaráljuk”

Nem nehéz rájönni, hogy a címben olvasható, rémálomnak beillő mondat nem egy horrorfilm nyitóképe, hanem egy recept kezdete, méghozzá Frank Júlia párizsis palacsinta-receptjének első...

Sokkoló kórokozó támadhat a magyar kertekben, udvarokon: ezeket tartsd be, ha sütögetni készülsz – Pénzcentrum

Grillszezon van, de mire figyeljünk, ha áthívjuk családtagjainkat, barátainkat egy igazi kerti partira? Nem is gondolnánk, mennyi veszély leselkedik ránk mind ha mi adunk...

Olyasmit evett Pars Krisztián a hotelben, amit sosem vesz a szájába, ha tudja, mi az – Sportolók legkeményebb kajás élményei

Pars: Ilyet többet nem eszem Az olimpiai bajnok kalapácsvető, Pars Krisztián hosszú sportpályafutása során bejárta a világot, és bár nem tartja magát válogatósnak, volt...

A Nagyerdőbe költözik a magyar gasztro-világ legjava – hajdupress.hu

A Debrecziner Gourmet Fesztivál 6. alkalommal várja látogatóit Debrecen zöld szívében július 1-3. között. A gasztro-kulináris élményeket felvonultató fesztivál kiemelt partnere a Stílusos Vidéki...

Mennyei túrós-málnakrémes kocka Fásy Ádámtól Pünkösdre

Hozzávalók 4 személyre a tésztához: 6 db tojás  10 dkg liszt  5 dkg kakaópor  2 ek. porcukor  1 t....

Ezt olvasta már?