Egy repülőgép mosdójába vonult önkéntes karanténba egy amerikai nő

Ezt olvasta már?

Egy repülgép mosdójába vonult önkéntes karanténba egy amerikai nő, miután útközben kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Marisa Fotieo négy órát töltött a vécében, hogy megóvja az utastársait a fertőzéstől.

Egy Izlandra tartó repülőgép vécéjében töltött négy órát egy chicagói nő, miután út közben kiderült, hogy koronavírusos – írja a Fox News

Marisa Fotieo múlt héten egy izlandra tartó gépen utazott az apjával és a testvérével, és az Atlanti-óceán fölött repülve érezte, hogy fájni kezd a torka.

Útközben derült ki, hogy a nő elkapta a koronavírust (illusztráció)Forrás: Hans Lucas via AFP/Frederic Scheiber / Hans Lucas/Frederic Scheiber

A tanárként dolgozó nő az utazás előtt több gyorstesztet is bekészített a táskájába, így bement a mosdóba, hogy elvégezzen egyet. Miután a teszt pozitív lett, jelezte ezt az egyik légiutaskísérőnek, aki viszont azt mondta, a gépen nincs elég üres szék ahhoz, hogy biztonságosan elkülönítsék a többi utastól. 

Marisa ekkor úgy döntött, hogy az út hátrelvő részét a mosdóban tölti a gépen lévő emberek biztonsága érdekében.

Az NBC News szerint a nő testvérének és apjának negítv lett a tesztje, így ők a landolást követően tovább utaztak Svácjba, Marisa pedig Reykjavikban maradt tíznapos karanténban.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában