Fizetésemeléssel győzné meg Haalandot a maradásról a Dortmund

Ezt olvasta már?

A 21 éves gólvágó ügynöke, Mino Raiola nemrég úgy nyilatkozott, ügyfele hamarosan megteszi a következő lépést karrierjében, a dortmundiak azonban mindent megtesznek, hogy megtartsák legnagyobb értéküket. A német Bild szerint a Borussia az eddigi 8 millió eurós (2,9 milliárd Ft) éves fizetés helyett 16 millió eurót (5,9 milliárd Ft) ajánlhat majd a csatárnak azért, hogy 2022 nyarán egy évvel meghosszabbítsa szerződését. A focista kivásárlási ára egyébként sajtóhírek szerint 75 millió euró (27,5 milliárd Ft).

(A legfrissebb hírek itt)

Hans-Joachim Watzke, a Dortmund vezérigazgatója is megszólalt Haaland jövője kapcsán.

Szeretnénk, hogy maradjon, de ha úgy dönt, hogy valami újra vágyik, az is rendben van. Ettől függetlenül érdemes lenne megfontolnia, hogyan hatna a fejlődésére egy újabb Dortmundban eltöltött idény – fogalmazott a klubvezető.

A támadóért sorban állnak Európa topcsapatai, az angol Liverpool érdeklődik a legélénkebben, de a szintén angol Manchester City és Manchester United, illetve a spanyol Real Madrid kívánságlistáján is szerepel a neve. Dortmundban ugyanakkor biztosra veszik, hogy az idényt a sárga-feketéknél fejezi be, annak ellenére, hogy a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszáról lemaradt a gárda.

(Ez is érdekelheti: Az erő vele van: elképesztő formában van a norvég sztárfocista)

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában