Mbappé tiszta vizet öntött a pohárba a Real Madrid kapcsán – Liner.hu

Ezt olvasta már?

A nyár nagy kérdése lesz, hogy Kylian Mbappé átteszi-e a székhelyét a spanyol fővárosba, vagy esetleg marad a klubnál.

A 23 éves francia támadó szerződése jövő nyáron fog lejárni, sokan azonban tényként kezelik, hogy ezt nem fogja meghosszabbítani, hanem csatlakozni fog a Real Madridhoz, amelyről már gyermekkora óta álmodozott.

A Real Madrid még az elmúlt nyáron megkísérelte a francia leigazolását, egy közel 200 millió eurós ajánlatot tettek, amit a PSG kategorikusan elutasított. Mbappé ugyan nyíltan közölte, hogy a Madridhoz igazolna, de nem érez csalódottságot, amiért maradni kellett:

„Őszinte voltam, elmondtam az érzéseimet, ami a szívemben volt. Szerintem ezért nem szólhat meg senki, mert az igazságot mondtam. Örömmel maradtam, ez az én városom, francia vagyok. Mindent meg akarok nyerni ebben a szezonban”

Becky Anderson, a CNN tudósítója ezt követően rákérdezett arra, ami a legtöbb embert foglalkoztatja: Real Madridnál fog-e játszani jövőre Mbappé? A francia támadó erre nevetve válaszolt:

„Szerintem nem ez a legmegfelelőbb időpont arra, hogy erről beszéljek. A szezon legfontosabb szakaszában vagyunk és a Real Madriddal fogunk játszani. Nekem jelenleg egy dolog jár a fejemben, hogy megverjük a Real Madridot. Készen állok arra, hogy mindent megtegyek a csapat sikeréért”

A tudósító tovább feszegette ezt a témát és direktbe rákérdezett arra is, hogy vajon télen már klubot vált-e a fiatal francia, erre azonban kategorikusan nemet felelt:

„Nem, biztosan nem. A PSG játékosa vagyok 100 százalékban, itt fogom befejezni a szezont és mindent meg fogok tenni, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, a ligát és a kupát. Ezt az élményt meg akarom adni a szurkolóknak is és szerintem én is megérdemlem, hogy nagyot nyerjek a PSG-vel”

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában