Ennyi volt: Németh Krisztiánt elküldte a Loki

Ezt olvasta már?

A 32 éves, 37-szeres magyar válogatott Németh Krisztián szeptember végén, hosszú kihagyás után érkezett a hajdúságiakhoz, és igyekezett magát mihamarabb újra felépíteni – írja a csatár kapcsán a dvsc-hu. A támadó a Lokinál minimálbérért játszott, összesen havi 115 ezer forintot kapott szolgálataiért Tőzsér Dániel sportigazgató elmondása szerint.

(A legfrissebb hírek itt)

Hét NB I-es bajnokin és egy kupatalálkozón is pályára lépett debreceni színekben, eredményes volt a Kecskemét elleni, hosszabbítás után 2-1 elvesztett Magyar Kupa-meccsen, valamint gólt szerzett a Honvéd elleni győztes (5–3) mérkőzésen. A decemberi eleji, zalaegerszegi bajnokin azonban megsérült, részleges izomszakadást szenvedett, így a Ferencváros és a Gyirmót ellen már nem játszhatott, a debreceni klub pedig közös megegyezéssel szakított a csatárral, aki január 5-én, szerdán tölti be a 33. életévét. Némethnek a DVSC volt a 14. klubja pályafutása során.

Ez is érdekelheti: Óriási lehetőség előtt áll az AC Milan magyar tehetsége

– Korábban is úgy egyeztünk meg a DVSC-vel, hogy Németh Krisztián december végig segít a csapatnak. Most, miután a sérüléséből már felépült, azon dolgozunk, hogy új csapatot találjunk neki – nyilatkozta a váltással kapcsolatban a Nemzeti Sportnak a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img