A MOB-elnök több mint a duplájára emelné a fizetését | 24.hu

Ezt olvasta már?

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tagjainak és vezetőinek többsége leváltaná Kulcsár Krisztián elnököt – írta a Magyar Nemzet online felülete, a magyarnemzet.hu.

A portál úgy fogalmazott, hogy eszkalálódni látszik a Kulcsár Krisztiánnal szembeni elégedetlenség. Két napja kiszivárgott, hogy a jövő csütörtökre összehívott rendkívüli közgyűlésen az elnök bizalmi szavazást kezdeményez a tisztségéről.

A Magyar Nemzet szerint a MOB szervezeti keretének átalakításával húzta ki a gyufát a tagoknál, mivel ez a közgyűlés létszámának csökkenésével járt volna. Több sportlegenda és partnerszervezeti képviselő is áldozatul esett volna ennek. Az Origo csütörtöki cikke szerint további indok az elégedetlenségre, hogy

Kulcsár Krisztián több mint kétszeresére emelte saját fizetését, 1,2 millió forintról 2,6 millió forintra.

A Magyar Nemzet értesülése szerint a tizennégy tagú elnökségnek elege lett és nyolc tagja (köztük a két alelnök, Schmidt Gábor és Deutsch Tamás) az elnököt lemondásra felszólító nyilatkozatot készített, amit harmincnál többen írtak már alá.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img