Rambónak nevezte magát az orosz kannibál sorozatgyilkos

Ezt olvasta már?

Hat kontra egy – így reagált a Miniszterelnökség a norvég alappal kapcsolatos hírekre

A közleményben a tárca részéről elmondták, hogy a tárgyalások a támogatás kezelésének az ügyében futottak zátonyra Budapest és a donorországok - Norvégia, illetve kisebb...

Lövöldözés volt a meggyilkolt haiti elnök temetésén

Lövések dördültek el azt követően, hogy pénteken megkezdődött a bő két hete fegyveresek által meggyilkolt Jovenel Moise néhai haiti elnök temetése a karibi ország...

Bűnügyi szenzáció – 15 emberi sejtnyi DNS vezetett egy 14 éves lány gyilkosának nyomára

Az akkor 14 éves Stephanie Isaacson meggyilkolásának ügye addig számított "döglött aktának", amíg a modern technológia lehetővé nem tette, hogy megvizsgálják azt a minimális...

Törvénybe ütköző lett tagadni emberiesség elleni bűnöket

Valentin Inzkótól évek óta kérte a nemzetközi közösség, hogy fogadtasson el olyan törvényt Bosznia-Hercegovinában, amely büntetné a srebrenicai népirtás tagadását, ám a főképviselő ezt...

Napra pontosan 8 éve, 2013. március 20-án ítélték életfogytiglanra az akkor 24 éves orosz férfit, aki brutálisan meggyilkolt több embert is. Két áldozatának maradványait a mai napig nem találták meg.

Alexander Bychkov 1988. április 1-jén született a Moszkvától több mint 600 kilométerre található Belinskyben. Csonka családban nőtt fel, alkoholista édesanyja egyedül nevelte őt és öccsét, mert a szintén alkoholista édesapja öngyilkos lett. Édesanyja már fiatalkorában dolgozni küldte őt, és később a testvérét is.

A családi veteményesben kellett dolgozniuk, vagy pénzért a szomszédok mellett, máskor fémhulladékot kellett gyűjteniük.

Ha pénz nélkül mentek haza a nap végén, akkor megverte őket az anyjuk.

A testvérpár apróbb lopásokat is elkövetett már fiatalon, többször el is kapták őket. 2000 év végén Alexander testvére súlyos sérülést szenvedett, amikor kidobták egy mozgó autóból. Emiatt Alexandernek abba kellett hagynia az iskolát, hogy ápolni tudja a lerokkant testvérét. A nehéz körülmények között felnövő gyerekből az idők során egy gyáva, de kegyetlen férfi lett. Az első gyilkosságot Bychkov 2009-ben követte el. Egy 60 éves férfivel találkozott a kocsmában, aki a nyugdíjpapírjai miatt érkezett Belinskybe. Az este folyamán Bychkov felajánlotta a férfinek, hogy éjszakára meghúzhatja magát nála.

Amikor az idős férfi elaludt, Bychkov halálra szurkálta, majd a testét feldarabolta és elrejtette.

Alexander Bychkov Rambónak nevezte magát, és a következő években főleg alkoholista és hajléktalan férfiakat gyilkolt meg. A szakértők szerint mindig undorodott az ilyen emberektől. A gyilkosságokat a férfi gondosan megtervezte, és tanulmányozta a sorozatgyilkosok által elkövetett hasonló gyilkosságokat, és arra is figyelt, hogy általában meleg évszakban gyilkoljon, amikor a gyanú a bevándorló vendégmunkásokra terelődhet. A holttesteket a háza mögött ásta el, vagy a város szeméttárolójában rejtette el. Egy naplót is vezetett, amiben részletesen leírta az általa elkövetett gyilkosságokat.

A férfit végül egy bolti lopás miatt vették őrizetbe 2012 januárjában. Az akkor 23 éves férfi nagyjából 10 ezer rubel értékben lopott el kést, pénzt és különböző tárgyakat egy boltból.

Amikor házkutatást tartottak nála a rendőrök, megtalálták a naplóját, amiben összesen 11 gyilkosságról írt.

A rendőrök 9 ember maradványait találták meg a ház mögött, két áldozatát azóta sem találták meg. Kiderült, hogy a férfi több áldozatának szívét és máját is kivágta, amiket utána, állítása szerint, el is fogyasztott. Alexander azt mondta, hogy azért kezdett bele az emberölésbe, mert a barátnője, Svetlana elhagyta őt. Neki akart a brutális gyilkosságokkal és a kannibalizmussal bizonyítani, hogy nem gyenge, hanem egy igazi farkas.

A naplójában azt írta erről: Azt mondta, hogy gyenge vagyok, nem pedig farkas … Megmutatom neki … Talán abbahagyja a panaszkodást, és megérti, hogy magányos farkas vagyok.Nem tudni, hogy végül a barátnő mit szólt a férfi tetteihez. Alexander helyi lapoknak azt mondta, hogy a gyilkosságok után önbizalma lett, és már nem érdekelte az őt bíráló Svetlana.

A szakértők Bychkovnál személyiségzavart diagnosztizáltak, de ez nem mentette fel a felelősségre vonástól. A hónapokig tartó nyomozást végül 2012 decemberében zárták le. A tárgyalásán pedig életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték 2013. március 20-án, kilenc gyilkosság és több betörés miatt.

Felhasznált forrás:

https://murderpedia.org/male.B/b/bychkov-alexander.htm

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Veszélyben a tacskók, százával lopják a kutyákat – Napi.hu

A Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentés Facebook-oldalán számolt be minderről, amit a 444.hu idézett. Mint írták: ezek a szervezett lopások autóval történtek, és a...

7 nap 7 recept: szaftos darált húsos kaják

Az egyik legcsodálatosabb kombináció a gyümölcs és a túró! GRILLSZEZON Fullos bagel ...

11+1 rántott hús a világ körül: Dél-Koreától Ausztriáig

Egészséges, tápanyagokkal dúsított Alkoholmentes koktélok Épp elég frissítő alkohol nélkül is 😉 ...

Beaver Café: tökéletes kávélelőhely és otthonos hangulat Balatonalmádiban

Alkoholmentes koktélok Épp elég frissítő alkohol nélkül is 😉 Vegetáriánus ételek ...

5 fantasztikus vízparti strandétterem a Balatonnál, ahol egész nyáron jót ehetsz

Alkoholmentes koktélok Épp elég frissítő alkohol nélkül is 😉 Vegetáriánus ételek ...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -