Rambónak nevezte magát az orosz kannibál sorozatgyilkos

Ezt olvasta már?

Napra pontosan 8 éve, 2013. március 20-án ítélték életfogytiglanra az akkor 24 éves orosz férfit, aki brutálisan meggyilkolt több embert is. Két áldozatának maradványait a mai napig nem találták meg.

Alexander Bychkov 1988. április 1-jén született a Moszkvától több mint 600 kilométerre található Belinskyben. Csonka családban nőtt fel, alkoholista édesanyja egyedül nevelte őt és öccsét, mert a szintén alkoholista édesapja öngyilkos lett. Édesanyja már fiatalkorában dolgozni küldte őt, és később a testvérét is.

A családi veteményesben kellett dolgozniuk, vagy pénzért a szomszédok mellett, máskor fémhulladékot kellett gyűjteniük.

Ha pénz nélkül mentek haza a nap végén, akkor megverte őket az anyjuk.

A testvérpár apróbb lopásokat is elkövetett már fiatalon, többször el is kapták őket. 2000 év végén Alexander testvére súlyos sérülést szenvedett, amikor kidobták egy mozgó autóból. Emiatt Alexandernek abba kellett hagynia az iskolát, hogy ápolni tudja a lerokkant testvérét. A nehéz körülmények között felnövő gyerekből az idők során egy gyáva, de kegyetlen férfi lett. Az első gyilkosságot Bychkov 2009-ben követte el. Egy 60 éves férfivel találkozott a kocsmában, aki a nyugdíjpapírjai miatt érkezett Belinskybe. Az este folyamán Bychkov felajánlotta a férfinek, hogy éjszakára meghúzhatja magát nála.

Amikor az idős férfi elaludt, Bychkov halálra szurkálta, majd a testét feldarabolta és elrejtette.

Alexander Bychkov Rambónak nevezte magát, és a következő években főleg alkoholista és hajléktalan férfiakat gyilkolt meg. A szakértők szerint mindig undorodott az ilyen emberektől. A gyilkosságokat a férfi gondosan megtervezte, és tanulmányozta a sorozatgyilkosok által elkövetett hasonló gyilkosságokat, és arra is figyelt, hogy általában meleg évszakban gyilkoljon, amikor a gyanú a bevándorló vendégmunkásokra terelődhet. A holttesteket a háza mögött ásta el, vagy a város szeméttárolójában rejtette el. Egy naplót is vezetett, amiben részletesen leírta az általa elkövetett gyilkosságokat.

A férfit végül egy bolti lopás miatt vették őrizetbe 2012 januárjában. Az akkor 23 éves férfi nagyjából 10 ezer rubel értékben lopott el kést, pénzt és különböző tárgyakat egy boltból.

Amikor házkutatást tartottak nála a rendőrök, megtalálták a naplóját, amiben összesen 11 gyilkosságról írt.

A rendőrök 9 ember maradványait találták meg a ház mögött, két áldozatát azóta sem találták meg. Kiderült, hogy a férfi több áldozatának szívét és máját is kivágta, amiket utána, állítása szerint, el is fogyasztott. Alexander azt mondta, hogy azért kezdett bele az emberölésbe, mert a barátnője, Svetlana elhagyta őt. Neki akart a brutális gyilkosságokkal és a kannibalizmussal bizonyítani, hogy nem gyenge, hanem egy igazi farkas.

A naplójában azt írta erről: Azt mondta, hogy gyenge vagyok, nem pedig farkas … Megmutatom neki … Talán abbahagyja a panaszkodást, és megérti, hogy magányos farkas vagyok.Nem tudni, hogy végül a barátnő mit szólt a férfi tetteihez. Alexander helyi lapoknak azt mondta, hogy a gyilkosságok után önbizalma lett, és már nem érdekelte az őt bíráló Svetlana.

A szakértők Bychkovnál személyiségzavart diagnosztizáltak, de ez nem mentette fel a felelősségre vonástól. A hónapokig tartó nyomozást végül 2012 decemberében zárták le. A tárgyalásán pedig életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték 2013. március 20-án, kilenc gyilkosság és több betörés miatt.

Felhasznált forrás:

https://murderpedia.org/male.B/b/bychkov-alexander.htm

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában