Másodszor számolt fel a rendőrség ugyanabban a lakásban egy német koronapartit

Ezt olvasta már?

Németországban a Hessen tartománybeli Hanau városában rövid időn belül másodszor kellett a rendőrségnek felszámolnia egy illegális koronapartit, amelyen huszonnégyen vettek részt. 

A résztvevők születésnapot ünnepltek és semmilyen korlátozó intézkedést nem tartottak be – írja a Frankfurter Rundschau. 

A partit ugyanabban a városközpontban lévő lakásban tartották április 14-én éjjel, ahol január végén harmincöten buliztak, akkor szintén közbelépett a rendőrség. 

A bulizók nem csak a környékről érkeztek, hanem Mannheimből és más településekről is. A rendőrség szerint más koronapartiktól eltérően a résztvevők nem próbáltak meg elszökni vagy kifogást keresni, együttműködőek voltak. 

A nyomozók azt nem tudták megmondani, hogy mekkora büntetésre számíthatnak partizók, a legutóbbi összejövetel alkalmával – melyet ugyanebben a lakásban tartottak – a részt vevőknek 200 eurót (kb. 70 ezer forint) kellett fizetni. 

A nyomozók a bútorokat szemlélve megállapították, hogy nem úgy néz ki a lakás, mintha valaki lakna benne, inkább mintha egy átalakított bulihely lenne. Azt nem tudták megmondani, hogy tartósan lezárják-e az ingatlant. 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img