Agancsával szúrt halálra egy szarvas egy katonát Paraguayban

Ezt olvasta már?

Meghalt egy katona, aki a paraguayi elnöki palota őrségében teljesített szolgálatot, amikor a rezidencia kertjében élő szarvas átszúrta az agancsával.

Az Asunciónban álló elnöki rezidencia kertjében hétfőn délelőtt támadta meg a katonát egy pettyes szarvas, amely ajándékként került a birtokra Indiából. A balesetet a palota biztonsági kamerái is rögzítették. A felvétel alapján az látszik, hogy a 42 éves katona belépett arra az elzárt területre, ahol az állatok élnek, és olyan mozdulatot tett, amellyel kiváltotta a szarvas támadó reakcióját. A hadsereg szóvivője elmondta, hogy az áldozatot egy katonai kórházba szállították, de szúrt sérülése olyan súlyos volt, amibe még hétfőn éjjel belehalt. Az elnöki palota és kertje több mint tíz hektáron terül el Asunción központjának közelében, és számos őshonos fajnak ad otthont, mások mellett dél-amerikai tapír és szarvasok is élnek a birtokon, korábbi kormányok alatt struccok és pónik is voltak a kertben.
A szóvivő szerint még nem volt rá példa, hogy az elnöki rezidencián tartott állatok közül valamelyik emberre támadott volna. Az állatokat elzárva tartják, nem érintkeznek a rezidencia látogatóival.

A címlapi kép illusztráció!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img