„Nagy lehet a zavar Meghan fejében” – Előkerült Harryék házassági anyakönyvi kivonata: itt az igazság az állítólagos titkos esküvőről

Ezt olvasta már?

ma 08:25

Harry herceg és Meghan Markle 2018-as esküvőjét több millióan nézték /Fotó: Northfoto

Harry herceg és Meghan Markle 2018-as esküvőjét több millióan nézték /Fotó: Northfoto

Bár kijelentésükkel sokkolták a világot, házassági anyakönyvi kivonatuk tanúsága szerint Harry sussexi herceg és kedvese, Meghan Markle nem tartott titkos esküvőt három nappal a 2018-as fényűző ceremónia előtt.

Két héttel ezelőtt hatalmas port kavart az a kétórás interjú, amelyet Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle az amerikai televíziózás nagyasszonyának, Oprah Winfrey-nek adott. Noha a pár baráti, mondhatni terápiás céllal ült le beszélgetni a tévéssel, sejthető volt, hogy a csevej egyáltalán nem lesz könnyed és hétköznapi: többek között az is kiderült, hogy míg a brit királyi családhoz tartoztak, Meghan az öngyilkosságot fontolgatta, és hogy az uralkodói famílián belül is piszkálták afroamerikai gyökerei miatt. Elárulták azt is, hogy fényűző és hivatalos esküvőjük előtt három nappal titokban összeházasodtak a Kensington-palota kertjében. Nemsokra rá az őket állítólag összeadó érsek is megszólalt, mondván, nem történt meg a titkos esküvő, amiről Harryék az interjúban vallottak.

(A legfrissebb hírek itt)

Ezt erősíti meg az is, amelyről a The Sun című brit napilap cikkez: a hivatalos iratban is a fényűző, a televízióban is közvetített esküvő dátuma áll, vagyis 2018. május 19. A hercegi pár házassági anyakönyvi kivonatát most hozták először nyilvánosságra.

„Nagy lehet a zavar Meghan fejében, nyilvánvalóan félreértésről lehet szó. Szó sincs arról, hogy három nappal korábban összeadta volna őket a Canterbury érsek. Harry és Meghan hivatalosan 2018. május 19-én kötöttek házasságot a windsori Szent György-kápolnában. Azt gyanítom, három nappal korábban egyszerűen csak kettesben fogadtak hűséget egymásnak, valószínűbb, hogy csak elpróbálhatták a dolgot az érsekkel. Nem házasodhattak volna meg korábban, Nottingham Cottage erre nem megfelelő hely, és nem volt rá tanú sem. Senki nem köthet házasságot így, ennek tükrében ez nem hivatalos” – magyarázta Stephen Borton, aki a papírt előkotorta.

EXTRA AJÁNLÓ
Ez lehet az oka, hogy tavasszal nehezebben tudunk aludni (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Meghan Markle Harry herceg titkos esküvő anyakönyvi kivonat házasságkötés

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában