Hogyan keress pénzt nyaralásod alatt? Mutatjuk!

Ezt olvasta már?

Teljeskörű ügyintézés

Teljeskörű ügyintézés

Utazol, és drágának tartod a parkolást a repülőtéren? Felesleges pénzkidobásnak érzed a taxit, miközben otthon vár kényelmes autód? Az ingyen parkolás mellett szeretnél pénzt is keresni autód segítségével, amíg úton vagy? Ha Te is ezekre a kérdésekre keresed a választ, a megoldás: a BeeRides repülőtéri autómegosztó szolgáltatása!

A BeeRides közösségi autóbérlésre és bérbeadásra ad lehetőséget hazánkban és Németország több pontján. Segítségükkel nem csak ingyen parkolhatsz a repülőtér közelében egy őrzött parkolóban, hanem autód akár pénzt is kereshet, amíg te éppen nyaralsz!

Ha kipróbálod a BeeRides-ot, a saját autóddal érkezhetsz a repülőtérre, hiszen utazásod alatt ingyen parkolhatsz a budapesti repülőtér közelében lévő parkolóban (a parkoló és a Liszt Ferenc repülőtér közti transzfer oda-vissza szintén ingyenes).Ezalatt autódat teljes körűen biztosítva(!) bérbedásra kínálja a BeeRides, amivel visszakeresheted akár az utazásod árát is. Ha autódat nem veszi bérbe senki, te akkor is ingyen parkoltál!

A folyamat teljesen automatizált, így sem sorbanállásra, sem hosszú papírmunkára nem kell számítanod. Csupán regisztrálnod kell a BeeRides oldalán, megadva autód adatait, ezt követően indulhatsz is a repülőtér közeli parkolóba, ahol 24/7-es őrzés mellett ingyenesen parkolhatsz. A parkolóban egy automata kulcsszekrény vár, ahová be kell helyezned autód kulcsát és forgalmiját,  ami hazaérkezéskor ugyanott fog várni! Autódat így pár perc alatt beparkolhatod és felveheted, amikor visszaérkezel.

BeeRides okosszekrény

BeeRides okosszekrény

Az ingyenes parkolás mellett mennyit kereshetek?

Mennyit kereshetek nyaralásom alatt? Ez sok mindentől függ. A legfontosabb kérdések, hogy milyen autóval, melyik időszakban, hány napra parkolsz. A BeeRides tőled mindössze annyit kér, hogy autódat megfelelő műszaki állapotban parkold le, maximum 15 éves legyen, a kilométeróra állása pedig maximum 350 000 kilométert mutasson. Autódat a bérbeadás alatt az ALLIANZ biztosítása védi, ami neked szintén nem kerül semmibe.

Ha hosszabb utazásra indulsz, és legalább harminc napra leparkolnád autódat a BeeRides-hoz, úgy minimum garantált összeget kapsz autód bérbeadásáért, illetve természetesen a parkolásod  továbbra is ingyenes. A bérbeadásból származó jövedelmedet minden esetben az autód márkája, típusa, évjárata és a bérelt napok száma határozza meg. Ha kíváncsi vagy, hogy a Te autód mennyit kereshetne, próbáld ki a BeeRides honlapján található autó bérbeadási kalkulátort.

Ingyenes parkolás

Ingyenes parkolás

Ha közeli utazásodon spórolnál:

Amennyiben külföld helyett belföldön, vagy a környező országokban töltenél el pár napot pihenéssel, akkor utazásod egy részét is megspórolhatod, hiszen a megszokotthoz képest akár 60 százalékkal olcsóbban tudsz autót bérelni. Ez az árkülönbség a fent említettek miatt lehetséges, azaz, hogy te is valaki más autóját veszed bérbe, teljesen automatizált módon, az okos kulcsszekrény segítségével. Ez az ár egy nagycsalád esetén a vonattal és a távolsági buszokkal is felveszi a versenyt. Az ár mellett pedig fontos előny a szabadság is. Nem függsz a menetrendektől, és az esetleges késések sem befolyásolják a napi terveidet.

Ha a budapesti, dortmundi vagy düsseldorfi reptéren szeretnél autót bérelni,  kattints a linkre, válaszd ki az időtartamot és a megfelelő autót, az esetleges extrákat (például: gyerekülés vagy GPS), add meg kártya adataidat, majd a szükséges iratokat – és készen is vagy. Innentől kezdve nincs is más dolgod, mint felvenni az autót a kiválasztott helyszínen.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img