Topligák: Összeszedte magát a Real Madrid a kupakudarc után, rangadót bukott az AC Milan – eredmények, videók | csakfoci.hu

Ezt olvasta már?

A Sevilla Youssef En-Nesyri mesterhármasával 3-0-ra győzte le a vendég Cádizt a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján. A marokkói támadónak – aki két hete, január 9-én a Real Sociedad ellen is triplázott a La Ligában – emellett volt egy les miatt meg nem adott találata is.

A Real Madrid az Alcoyano elleni csúfos kupakiesést követően ezúttal összeszedte magát és magabiztosan legyőzte idegenben az Alavást. A Zinédine Zidane vezetőedzőt pozitív koronavírusteszt miatt nélkülöző fővárosi együttes már az első játékrészben háromgólos előnyre tett szert, így nem igazán maradt nyitott kérdés a második félidőre.

A fordulás után ugyan hamar szépített az Alavés, de közelebb már nem tudott férkőzni a hazai csapat, Benzema pedig Modric remek keresztlabdája után megadta a kegyelemdöfést és beállította a végeredményt.

La Liga, 20. forduló

Alavés–Real Madrid 1-4 (Joselu 59., ill. Casemiro 15., Benzema 41., 70., Hazard 45+1)
Sevilla–Cádiz 3-0 (En Nesyri 35., 39., 62.)
Huesca–Villarreal 0-0
Real Sociedad–Betis 2-2 (Isak 48., Oyarzabal 57., ill. Canales 86., Joaquin 92.)

Casemiro 0-1

Benzema 0-2

Hazard 0-3

Joselu 1-3

Benzema 1-4


Az AS Roma fordulatos, hét gólt hozó találkozón kerekedett vendége, a Spezia fölé az olasz labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapján. A két együttes kedden a kupában is találkozott, akkor hosszabbítás után a kettős emberelőnyben játszó Spezia jutott tovább (4-2), aztán a szövetség 3-0-val írta jóvá számára a meccset, mivel a rómaiak hatot cseréltek.

A listavezető Milan 3-0-s vereséget szenvedett az Atalantától az olasz labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapján. Az OptaPaolo statisztikája szerint ez volt Zlatan Ibrahimovic 600. bajnoki mérkőzése karrierje során, ám ez nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna, hiszen hiába játszotta végig a találkozót a svéd támadó, ezúttal nem talált be. Nem úgy azonban, mint a 11-esből gólt szerző Josip Ilicic, akinek az AC Milan a kedvenc ellenfele, hiszen az OptaPaolo kimutatása szerint a bergamói pályafutása alatt a 6. gólpassza mellett már a 7. gólját lőtte a szlovén támadó a piros-feketék ellen a Serie A-ban.

A városi rivális és közvetlen üldöző Internazionale gól nélküli döntetlent játszott Udinében, ezzel két pontra zárkózott az éllovashoz.

Serie A, 19. forduló

AS Roma–Spezia 4-3 (Mayoral 17., 52., Karsdorp 55., Lo. Pellegrini 92., ill. Piccoli 24., Farias 59., Verde 90.)
AC Milan–Atalanta 0-3 (Romero 26., Ilicic 53. – 11-esből, Zapata 77.)
Udinese–Inter 0-0
Fiorentina–Crotone 2-1
(Bonaventura 20., Vlahovic 32., ill. Simy 66.)

Így nyert a Roma

[embedded content]

Ezekkel a gólokkal hozta el a 3 pontot az Atalanta Milánóból

[embedded content]

Bundesliga: Gulácsi bizonytalankodásai után bravúrgyőzelmet arattak Szalaiék – eredmények, videók

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában