Novak Djokovic oltás nélkül is indulhat a Roland Garroson | 24.hu

Ezt olvasta már?

Franciaország megüzente a világelső Novak Djokovicnak, hogy számíthat a részvételre májusban.

A szerb klasszis miatt nagy balhé alakult ki, mivel az Australian Openen kapott volna indulási jogot, de az ország vezetői kiutasították Novak Djokovicot, mivel nincsen beoltva a koronavírus ellen. Korábbanúgy tűnt, különengedéllyel indulhat a tornán, ezért utazott Melbourne-be, ám végül erre nem kapott engedélyt.

Versenyezhet majd a Roland Garroson, mert a buborékos egészségügyi protokoll ezt lehetővé teszi

– idézi a Eurosport a francia sportminiszter, Roxane Maracineanu FranceInfo rádiónak adott nyilatkozatát.

A párizsi salakpályás tenisztorna május 16-tól június ötödikéig tart majd, Djokovic 2016-ban és 2021-ben nyerte meg. Az év másik két Grand Slamjéről, vagyis a wimbledoni tenisztornáról és a US Openről még nincs hír, hogy engedi-e az oltatlan szerb játékost indulni, vagy sem.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img