Laporta: „Messi maradni akar!” | Goal.com

Ezt olvasta már?

12:11 CEST 2021. 04. 18.

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most!

Joan Laportának, az FC Barcelona régi-új elnökének meggyőződése, hogy Lionel Messi náluk folytatja karrierjét, miután a katalán elitalakulat szombaton az argentin labdarúgó hathatós közreműködéséve elhódította a spanyol Király Kupát.

Laporta azt követően nyilatkozott Messi ügyében optimistán, hogy a Barca a sevillai kupadöntőben 4-0-ra verte az Athletic Bilbaót, nem kis mértékben az argentin világsztár két góljának és parádés játékának köszönhetően. A katalánok történetük során 31. alkalommal zártak a sorozat élén, maga Messi pedig hetedszer emelhette a magasba a Copa del Reyt, csapatkapitányként azonban először. Ez volt pályafutásának 35. trófeája a Barcelonával, amelyben 2004 óta szerepel.

Az argentin a közelmúltban többször kilátásba helyezte: nyáron, szerződése lejártával távozik az együttestől, ami megkerülhetetlen témát jelent hónapok óta a klubnál. Laporta a kupagyőzelem után kiemelte: Messi a világ legjobb játékosa, akit nagyon szoros kötelék fűz a katalán klubhoz.

„Meggyőződésem, hogy maradni akar, és mindent megteszünk azért, hogy ez így is történjék. Ő is láthatta, hogy remek társaság támogatja, amely gyönyörű futballt képes játszani” – mondta a márciusban elnökké választott Laporta.

Ronald Koeman, a Barcelona holland edzője is fejet hajtott Messi teljesítménye előtt:

„Leo éveken át demonstrálta, hogy ő a világ legjobb játékosa és ma nagyon hatékony volt, de kijár a dicséret az egész csapatnak. Rendkívüli szinten játszottunk, megérdemeltük a kupát” – fogalmazott a tréner.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Barcelona és a Real Madrid bajnoki sikerére ugyanannyi esélyt látnak (2,60), érdemes mindkettőre fogadni.
 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img