Túl fáradt vagyok – mondta a postás az idős nőnek, majd magára hagyta a hóban fekve

Ezt olvasta már?

Túl fáradt vagyok – mondta a segítséget kérő idős nőnek a skóciai postás, majd magára hagyta a hóban fekve a 72 éves asszonyt. Az ügyben vizsgálat indult.

Segítség nélkül hagyott a hóban a fekve egy idős nőt egy postás a skóciai Falkirkben – írja a Mirror. A férfi annyit mondot a bajbajutott asszonynak, hogy ő túl fáradt, ahhoz hogy segítsen, majd elsétált. Az esetet a szomszéd bejárati kamerája rögzítette.

Patricia Stewartnak aznap a postás két kisebb csomagot hozott, amiket a bejárata előtt, a lépcső alján hagyott. Amikor a 72 éves nő kiment értük, akkor elszédült és elesett. A postás ugyan az esést nem látta, de hallotta, hogy a nő segítséget kér tőle, hogy fel tudjon állni.

A férfi azonban csak annyit válaszolt, hogy ő túl fáradt, majd segítségnyújtás nélkül hátrahagyta Patriciát a hóban fekve.

Csak egy rövid ideig hevertem ott, de ezelatt is teljesen átfáztam – mondta a lapnak Patricia, akit 20 perc után egy arrajáró sofőr segített fel.

Az eset után a postaszolgálat helyi vezetője személyesen kereste fel a nőt, hogy elnézést kérjen tőle, a társaság szóvivője pedig azt mondta, hogy kivizsgálják az ügyet.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában