Évekig a fagyasztóban rejtegette örökbefogadott gyerekei holttestét egy nő

Ezt olvasta már?

Máig nem tudni, hogy pontosan mikor ölte meg a nő a kislányokat. A legkisebb testvér úgy menekült meg a kegyetlen asszonytól, hogy kiugrott a házuk ablakán. Pontosan 11 évvel ezelőtt, március 21-én ítélték kettős életfogytiglani és további 75 év börtönbüntetésre, feltételes szabadlábra kerülés lehetősége nélkül.

Renee Bowman három kislányt fogadott örökbe 2001-ben. Azóta már kiderült, hogy azért tette mindezt, hogy anyagi támogatáshoz jusson rajtuk keresztül. Az örökbefogadás után az asszony havonta 2400 dollárt, összesen 150 ezer dollárt kapott a gyerekek után. A súlyos bántalmazásra akkor derült fény, amikor 2008 szeptemberében a három testvér közül a legkisebb, egy akkor 7 éves kislány kiugrott marylandi házuk második emeleti ablakából, és a környéken bolyongott.

Félmeztelenül, csupa véresen találtak rá, a testén több mint 80 különböző sérüléssel.

A rendőrök vizsgálódni kezdtek Bowman házában gyerekbántalmazás miatt. Ekkor találtak rá a fagyasztóban két kislány holttestére. A túlélő kislány ezután nevelőszülőkhöz került.

Renee BowmanForrás: Youtube

Két év múlva, a kislány a bíróságon mesélt a szörnyűségekről, amit a nevelőanyjuk tett velük. Az akkor 9 éves kislány elmondta, hogy Renee egy szobába küldte őket, amit kívülről mindig rájuk zárt, ők pedig nem mehettek ki onnan, és egy vödröt kellett használniuk, ha mosdóba kellett menniük. Többször addig fojtogatta őket, amíg el nem ájultak, és baseballütővel, cipővel verte őket. A nyomozók a mai napig nem tudják, hogy a nő mikor végzett a kislányokkal, csak annyit, hogy 2006-ban vagy 2007-ben megfojtották őket.

A kislány azt mondta, hogy a nő párnával és zsinórral is fojtogatta őt és nővéreit.

Amikor a bíróságon megkérdezték tőle, hogy ez hányszor fordult elő, a kislány azt mondta: Nem emlékszem, mert olyan gyakran csinálta, hogy nem tudtam számolni.

Renee BowmanForrás: Murderpedia

A boncolás megállapította, hogy mindkét kislányt megfojtották és megverték, mielőtt meghaltak, a verésben az egyikük karja eltört. Kiderült az is, hogy a nő a gyilkosság után az egyik kislányt egy szemeteszsákba, a másikat pedig egy fóliába tekerve rejtette el a mélyhűtőbe, amit az egyikük bicikliláncával zárt le. A nő pár év alatt többször is elköltözött a kislánnyal, és mindig magukkal vitte a fagyasztót is.

A meggyilkolt kislányokForrás: Murderpedia

Amikor a kislány megkérdezte nevelőanyjától, hogy hol vannak a testvérei, azt mondta neki Renee, hogy a lányok egy barátjánál laknak, azért mert őt hülyének és butának tartják, ezért nem akarják többé látni. A nyomozók a nő volt barátjától megtudták, hogy amikor együtt voltak, a két kislány egyszer csak eltűnt, rákérdezett a nőnél, hogy hová lettek a lányok. Erre azt mondta, hogy egy másik államban élnek egy barátjával, amikor pedig a férfi tovább kérdezősködött, a nő azt mondta neki, hogy ne zaklassa.

Renee Bowmant végül 2010. március 21-én kétszeres életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték,

és további 75 évet kapott még azzal, hogy feltételesen sem kerülhet szabadlábra.

Felhasznált forrás:

http://murderpedia.org/female.B/b/bowman-renee.htm

https://www.nbcwashington.com/news/local/renee-bowman-to-be-sentenced/1864250/

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában