Egy hullámvasút a párja, ezt állítja egy 43 éves francia nő, és szerinte gyerekeik is vannak

Ezt olvasta már?

Egy francia nő azt állítja, hogy egy német vidámparkban található hullámvasút a szerelme – írja a Daily Mail.

A 43 éves Gaëlle Engel párja egy hullámvasút, és szerinte közös gyerekeik is vannak. A francia nő azt mondja, hogy tinédszerkora óta vonzódik szexuálisan tárgyakhoz, és felnőttként lenyűgözték a hullámvasutak. 38 éves volt, amikor a németországi Hassloch vidámparkjában járt, ahol azonnal vonzódni kezdett a Sky Scream nevű hullámvasúthoz.

Azt mondja, igaz szerelem köti össze őket, és közös gyerekeik is vannak.

“Mondhatjuk, hogy vonzódom a hullámvasutakhoz, de mióta megismerkedtem a Sky Scream hullámvasúttal, azóta tudom, mi az a szerelem” – mondta. 

Azt nyilatkozta, hogy korábban több komoly kapcsolata is volt férfiakkal, de nem volt szerencséje velük.

A férfiaknak, akikkel jártam, komoly problémájuk volt az alkohollal, és nekem nagyon rossz volt mellettük. Sky Scream mellett viszont magabiztosnak érzem magam.

Sajnos nem olyan könnyű fenntartani egy kapcsolatot egy hullámvasúttal, és szexuális kapcsolatuk sem lehet. Ezért a nő tárgyakat gyűtj, amelyek a párjára emlékeztetik: például van egy párnája a Sky Scream fotójával, amit minden nap megölel. Emellett van egy gyűjteménye mindazokból a tárgyakból is, amiket a vidámparkban vett. A párján kívül más hullámvasutak modelljét is gyűjti.

A nő amúgy festő és költő is, azt mondja, alkotásait sokszor a szerelme inspirálja.

“Vannak olyan modellek, amelyek teljesen az én találmányaim, szóval mondhatni, ők a mi gyerekeink. Sky Scream rengeteg rajzomat és írásomat inspirálja. Mióta őt meg ismertem, tudom, milyen is az a nagybetűs Szerelem” – nyiltkozta.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában