Array

Czene Attila elmondta, miért haragszik Szilágyi Liliánára – Liner.hu

Ezt olvasta már?

Szerinte Liluból hiányzik az odafigyelés és alázat.

Sokkolta az országot, amikor Szilágyi Liliána nemrégiben családi múltjáról vallott, miszerint édesapja, Szilágyi Zoltán bántalmazta őt gyerekkorában. Most Palik László beszélgetős műsorában merült fel a fiatal úszónő neve, Czene Attila pedig megosztotta, hogyan vélekedik vele kapcsolatban.

Az olimpiai bajnok úszó haragszik Szilágyi Liliánára, mert a “műkörmével két századdal kikapott kétszáz pillangón”. Elmondása szerint nem tud másra gondolni a fiatal tehetséggel kapcsolatban, mert neki az volt a dolga, hogy megnyerje a versenyt, de az odafigyelés és alázat hiánya miatt ez mégsem sikerült.

„Az összes többi nem érdekel, mert nem az én dolgom. Lehet róla véleményem, de nem úszóként, vagy nem sportemberként”

– reagált az azóta felszínre került családi viszályra Czene.

Arról is beszámolt, hogy Liliána édesapjával 35 évig edzett egy medencében, és akkor is megvolt a véleménye Zoltánról amiatt, ahogyan vele viselkedett. Ennek ellenére nem élt a lehetőséggel, hogy a médiában elmondja, 35 évvel ezelőtt milyen lelki és testi fájdalmakat kellett kiállnia, mert ezt akkoriban a felkészülés része volt – számolt be a Blikk.

Czene elfogadja, hogy ma a társadalom már másképp vélekedik ezekről a módszerekről, de azt sajnálatosnak tartja, hogy ez bizonyos szakemberek és edzők teljes pályafutásának végét jelenti. Azt azonban hozzátette, hogy a szexuális zaklatás súlyos visszaélés volt akkor is és most is, amit jogosan ítél el a társadalom.

[embedded content]

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img