Array

Blikk: elvette a bíróság az apjától Szilágyi Liliána húgát, csak időközben nagykorú lett Szilágyi Gerda – 24.hu

Ezt olvasta már?

Egy 2020-as jogerős bírósági ítélet kimondta, hogy Szilágyi Zoltánnak három napon belül át kellett volna adnia lányát, Szilágyi Gerdát az édesanyjának, azonban az eljárást addig húzták, hogy Szilágyi Liliána testvére időközben nagykorú lett, így a bíróság döntését figyelmen kívül hagyták, 21 hónapon át negligálva az ítéletet – erről a Blikk számolt be először.

A portál arról is ír, hogy a bíróság megállapítása szerint Szilágyi Zoltán durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg a házasság, érzelmileg zsarolta, megfélemlítette nejét, később ellehetetlenítette a nő kapcsolattartását Gerdával. A bíróság szerint Gerdának az apja felügyelete alatt önálló programjai sem lehettek, már ez is kétségessé tette, hogy Szilágyi alkalmas volt-e a gyereknevelésre.

Szilágyi Liliána nemrég arról beszélt, hogy apja testileg, lelkileg és szexuálisan bántalmazta. Szilágyi Zoltán lánya állításaira egy levélben válaszolt, amiben többek között azt írta, aki ismeri mindkettőjüket, az tudja, mi az igazság. Később megszólalt az ügyben Szilágyi Liliána húga, Gerda is, aki védelmébe vette az édesapját, és hazugnak nevezte a testvérét.

Szilágyi Liliána nemrég azt is elárulta, hogy egy 2015-ös családi nyaraláson öngyilkos akart lenni.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img