Nősüléssel trükközött szabadságra vágyó tajvani férfi – nlc.hu

Ezt olvasta már?

Egy tajvani törvények szerint nyolc fizetett szabadnap jár annak, aki megházasodik, és egy férfi megpróbálta a legtöbbet kihozni ebből a csodálatos lehetőségből: 37 nap leforgása alatt összesen négyszer nősült meg, és ezzel több mint egy hónapnyi fizetett szabadnapot gyűjtött össze. Párkeresésre természetesen nem fecsérelte a drága idejét, ugyanazt a nőt vette el minden egyes válás után.

És valószínűleg ez lett a veszte, a banknak, ahol dolgozott, ugyanis egy idő után feltűnt, hogy ugyanazt a nőt vette feleségül, akitől aznap pont elvált, és a következő nyolc nap szabadságot már nem adták meg neki. Hősünk ezután sem bánta meg, amit tett, sőt, beperelte munkáltatóját, amiért nem mehetett újból szabadságra. És lám, sikerrel járt, a bank ugyanis pénzbüntetést kapott. Persze azonnal fellebbeztek is a döntés ellen, írja az Oddity Central.

Idén áprilisban megszületett az újabb döntés, és ezúttal sem a bank nyert. Azt illetékes hatóság ugyan elismerte, hogy a férfi ügyeskedése nem volt túl etikus, de nem szegett törvényt a folyamatos nősüléssel, a bank ellenben igenis vétett a jogszabályok ellen.

Esküvő

Fotó: Pixabay

Lánykérés és esküvő kis túlzásokkal:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img