Kukába vágta 12 milliós jegygyűrűjét az ausztrál sport-szexbotrány megcsalt menyasszonya

Ezt olvasta már?

Ausztráliában tovább gyűrűzik minden idők egyik legnagyobb sport-szexbotránya. Az ország kiváló rögbijátékosa, Mitchell Pearce félreérthetetlen hangvételű SMS-ei miatt elmaradt a sportoló esküvője. Egykori menyasszonya a kukába vágta a jegygyűrűt és – állítása szerint – nagyon boldog.

Nem csitul tehát az a botrány, amely még 2020 év végén robbant ki Ausztráliában. Az emberek a fejüket kapkodva, döbbenten figyelik a fejleményeket. Az eredeti tervek szerint a 31 éves Mitchell Pearce december 29-én házasodott volna össze menyasszonyával. Kristin Scott azonban lefújta az esküvőt, mert vőlegénye több szexuális tartalmú SMS-t küldött a Newcastle Knights rögbiklub egyik női alkalmazottjának. Pearce amúgy ebben az egyesületben sportolt.

Itt még minden olyan boldognak tűnt a két fiatal közöttForrás: Instagram

A következmények, az esküvő elmaradása Pearce számára egy pusztítással ért fel. A sportoló könnyek között olvasott fel egy nyilatkozatot január elején a szenzációra éhes ausztrál sajtónak. Rettenetes heteken vagyok túl a magánéletemben. Szintén rettenetes időszakon vannaktúl azok, akik fontosak nekem és akiket szeretek. Sajnos, a tetteim hatással voltak a csapatra, és ami még rosszabb, a hozzám legközelebb állókra, Kristinre és a családomra” – mondta Pearce.

A megcsalt menyasszonyt mindez nem hatotta meg. Kristin Scott egy laza mozdulattal a kukába vágta a jegygyűrűjét, majd az Instagram-fotókon nekiállt mosolyogni és kijelentette: ő jól van. A jegygyűrű amúgy nem volt egy olcsó darab, 12 millió forintot ért. A megcsalt menyasszonyt mindez nem érdekelte. 

A megcsalt menyasszony a jegygyűrű nélkülForrás: Instagram

Az ausztrál média minden egyes nap új és új fejezetekkel áll elő a történtekkel kapcsolatban. A romantikus mesének induló történetet így tálalják: “Kristin Scott volt az a gyönyörű balett-táncos, akiről sokan azt hitték, hogy megszelídítheti a vad rögbist, Mitchell Pearce-t. De a Newcastle Knights sztárjának, Mitchell Pearce-nek és Kristin Scottnak meséje az utolsó pillanatban rémálommá változott, ahol minden darabjaira hullott.”

Amikor kiderült, hogy az esküvő elmarad, a rögbis hazudott az ausztrál médiának. Azt mondta, hogy a lagzit a koronavírus miatt kellett lefújni. Ugyanakkor abban az ausztrál média is biztos, hogy fizikai megcsalás nem történt a sportoló és a klubalkalmazott között, mindössze telefonon váltottak pár pikáns üzenetet, amelyet a menyasszony barátnője talált meg és ő riasztotta Kristin Scottot.

Ezek a fényképek is a kukába kerültekForrás: Instagram

A botrány miatt Pearce lemondott a csapatkapitányi posztjáról is klubjában, valamint azonnal törölte az Instagram-fiókját is.  A sportolónak amúgy nem ez volt az első nagy botránya. 2016-ban 125 ezer ausztrál dollár pénzbirságot kapott, mert részegen egy videón egy kutyával való közösülést imitált. 

Forrás

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img