Hollywood legkevésbé összeillő sztárpárjai, akik rácáfoltak a kétkedőkre | Cosmopolitan.hu

Ezt olvasta már?

Vannak sztárpárok, akiket még az ég is egymásnak teremtett – és mégis szakítanak. Aztán ott vannak azok a hírességek, akikben látszólag semmi közös nincs, sőt, szinte minden ellenük szól (még a rajongók egyöntetű ítélete is), de valahogy mégis a másikban találtak rá a Nagy Ő-re és a mai napig boldogan élnek együtt. Mutatjuk, kik ők!

Florence Pugh és Zach Braff

21 év korkülönbség van köztük és rengeteg támadás érte őket, Florence és Zach mégis már három éve együtt vannak, ebből kettőt (persze a pandémiának is köszönhetően) együtt éltek. 2018-ban találkoztak, amikor a színésznőt kiválasztották a Time It Takes to Get There című rövidfilmre, aminek Braff volt a rendezője, majd 2019 áprilisában jöttek össze. „Nem kell megmondanotok nekem, hogy kit szerethetek és kit nem. Nincs hozzá semmi közötök és ebbe a kérdésbe nincs beleszólásotok” – védte meg Florence Instagramon a kapcsolatukat.

Nem összeillő sztárpárok

Fotó: Steve Granitz/Getty Images

Cameron Diaz és Benji Madden

Annak ellenére, hogy 2014 óta együtt vannak és van egy közös kislányuk, akit Raddixnek hívnak, a tény, hogy Cameron Diaz és Benji Madden a mai napig házasok, még mindig sokakat meglep. A párt egyébként Benji ikertesója, Joel és az ő felesége, Nicole Richie mutatta be egymásnak – ők meglátták bennük azt, ami első ránézésre talán nem egyértelmű: hogy valójában nagyon is összeillenek.

Nem összeillő sztárpárok

Fotó: Donato Sardella/Getty Images

Olivia Wilde és Harry Styles

A páros, akiknek a rajongók sokáig még a létezésében is kételkedtek, annyira random az egész. Pedig a Don’t Worry Darling forgatásán összemelegedett sztárok (Olivia a film rendezője, míg Harry a férfi főszereplője volt) a mai napig együtt vannak (a színésznő elkísérte Harryt a koncertturnéjára is) és már eltelt egy teljes év azóta, hogy tavaly januárban sokkolták a rajongókat azzal, hogy kézen fogva jelentek meg egy esküvőn. 

Nem összeillő sztárpárok

Fotó: Taylor Hill, Dia Dipasupil/Getty Images

Isla Fisher és Sacha Baron Cohen

Isla Fisher ugyan vígjátékokból ugyanúgy ismert, mint a drámai szerepeiről, azért mégis meglepő volt, mikor 2010-ben a világ egyik legkomolytalanabb figurájaként elhíresült Sacha Baron Cohen felesége lett. Pedig a két színész tökéletesen kiegészíti egymást: szuper humorérzékük van, de (a látszat ellenére mindketten) komolyak is tudnak lenni. Ezt bizonyítja az is, hogy az esküvő 6 (!) évvel az eljegyzésük után történt, három gyerekük van és a boldogságuk azóta is töretlen.

Nem összeillő sztárpárok

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Brenda Song és Macaulay Culkin

Gyerekkorunk két meghatározó sztárját – Brenda Song a Zack és Cody életének egyik fontos szereplője volt, Macaulay Culkintól pedig évek óta reszketnek a betörők karácsonykor – álmunkban sem raktuk volna egymás közelébe sem. Ők viszont megtalálták az egymáshoz vezető utat és már 2017 óta tökéletes harmóniában élnek együtt, sőt még egy közös gyerekük is van. Viszont elképesztően védik a magánéletüket, sőt, együtt sem igazán mutatkoznak, így a nyilvánosságnak még egyszerűen nem volt ideje megszoknia a Brenda-Macaulay párost.

Nem összeillő sztárpárok

Fotó: Leon Bennett, Steve Granitz/Getty Images

Vannak még hollywoodi párosok, akik mindenkit megleptek azzal, hogy még együtt vannak:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img