Cseh Laci és felesége 5 éve várnak a babára: az esküvő óta küzdenek, hogy szülők lehessenek

Ezt olvasta már?

Hétfőn Rácz Jenő és menyasszonya, Gyuricza Dóri mesélt Friderikusz Sándornak 2019 tavasza óta tartó közös életükről, jövő héten pedig olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszónk szerepel a feleségével. 

Március 29-én Cseh Lacival és Diával folytatódik az RTL Klubon futó Életünk története című műsor. 

Cseh Laci és felesége a gyermekvállalásról

– 13 év után a mai napig megkérdezem, hogy lehet, hogy Cseh Laci, a nagy úszó pont engem választott? Odajött mellém, hogy ő már csak azért úszta ezt az utolsó aranyérmet is, hogy én átadjam neki. Akkor kicsit elpirultam – mesélte Dia az előzetesben romantikus megismerkedésükről. 

cseh-laci-felesege

Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

A 35 éves sztár ennek ellenére elárulta, nem egy abszolút romantikus alkat, de felesége szerint az évek során nagyon sokat változott. 

– Persze, változtam, csak nem feltétlenül magamtól – vallotta be az úszó, aki a háziasság terén is sokat fejlődött. – Most már megtanultam porszívózni, ha nagyon muszáj, akkor felmosni is tudok. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Cseh Laci számára a felesége mindenben a partnere, olyan energiákat mozgósít benne, hogy saját bevallása szerint Diának köszönheti a 2008-as pekingi olimpián elért sikereit is, 200 méter vegyesen és pillangón, illetve 400 méter vegyesen is ezüstérmet nyert.

cseh-laci-felesege2

Fotó: RTL Klub/Életünk története

2007 óta alkotnak egy párt, 2015 augusztusában tartották az esküvőjüket. Friderikusznak arról is beszéltek, hogy azóta próbálkoznak a családbővítéssel, amióta házasok. 

Cseh László felesége bikiniben

Bár az úszó nem rejtegeti szerelmét, nem is árasztja el a közösségi médiát a fotóival, így amikor posztol róla, követőinek mindig leesik az álla Dia fotói láttán. Tavaly nyáron olaszországi nyaralásuk alatt lőtt róla egy képet, ami nagyon dögösre sikerült. 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img