Bodrogi Gyula Törőcsik Mari haláláról: Ez a pillanat a gondolkodásra jó, beszédre nem

Ezt olvasta már?

Törőcsik Mari a színész első felesége volt, de válásuk után is jó barátságban maradtak.

Bodrogi Gyula halk szavakkal, megrendülten nyilatkozott az Indexnek Törőcsik Mari haláláról.

Ez a világ legtermészetesebb dolga, de amikor megtörténik, valahogy mégsem tudja elhinni az ember. Emlékszem, milyen volt fiatalon, amikor egy pillanat alatt érkezett el számára a világsiker. Éppen csak beiratkozott a főiskolára, és a következő pillanatban már az egész világ ismerte a Körhinta miatt. Nagyon kedves, szép, érzékeny ember volt, amilyennek egy fiatal lánynak lennie kell. Aztán példaképpé vált a szakmabéliek számára is. Rengeteg vele kapcsolatos kép, emlék torlódik, zakatol a fejemben, de most nagyon nehéz beszélni róluk. Ez a pillanat a gondolkodásra jó, beszédre nem.

– mondta a színész a lapnak. Bodrogi Gyulának Törőcsik Mari volt az első felesége, kilenc évig voltak házasok.

Az akkor még főiskolás színésznőt a szintén színművészetis Bodrogi Gyula egy nappal az esküvője után hódította el az első férjétől. 2019-ben, az Elviszlek magammal kamerái előtt azt is elmesélte, hogyan.

„Közös barátunk, Csurka Laci mondta, hogy holnap lesz az esküvője a Tündérnek (így becézték egymás közt Törőcsik Marit a főiskolán – a szerk.). Mondtam, hogy hát az egy tévedés, Mari az én feleségem kell, hogy legyen. Az esküvője másnapján kosárlabdázott a Laci, én pedig mondtam a Marinak, hogy menjünk el megnézni. És elmentünk, aztán visszafelé megbeszéltük, hogy az a tegnapi esküvő az egy tévedés volt. Az egy rövid házasság volt. Mi ketten pedig ’56. december 7-én házasodtunk össze, még lőttek Budapesten, amikor mentünk esküdni.”

Bodrogi Gyula a válásuk után jó barátságban maradt Törőcsik Marival, ahogy második feleségével, Voith Ági színésznővel is.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img