Ezért olyan könnyű a Halak csillagjeggyel szerelembe esni | nlc

Ezt olvasta már?

Peller Mariann: Jól viselem a halálom – interjú

Gyönyörűen búcsúzott szeretett tanárától, Horváth Ádámtól. Azt írta: „hiszem, hogy találkozunk még. Hiszem, hogy a földi élet vége egy másik élet folytatása”. ...

Ezért különleges a 7-es, mint szerencseszám | nlc

Hét nap van egy héten. Hét színe van a szivárványnak. Hét hang van a zenei skálán. Hét tenger és hét kontinens van a világon…...

Borzasztó kínos helyzetbe hozzák a gyermekeiket egyes szülők a koronavírus miatt – Ezt ne tegye a gyermekével a suli kapujában, ha nem akar neki...

(A legfrissebb hírek itt) Most egyfajta hitről lesz szó valóban: más kultúrákban, de itthon is a „prána gyógyítás” részeként sokan hisznek abban, hogy léteznek...

Zalatnai Brigitta: Könnyen elengedtem a nevem

Vannak, akik Palcsó Brigittaként jobban emlékeznek a bájos műsorvezetőre, aki spirituális műsoráról mesélt. És persze arról, hogy miért változtatott nevet háromszor. Vannak,...

A Halak csillagjegy jelképe két egymással szemben úszó hal, ami azt szimbolizálja, hogy az ilyen jegyű személy különböző dimenzió közti közvetítő. A másik ismert jel a két, háttal álló félhold, egy vízszintes vonallal középen, szintén ezt erősíti meg. A híd a két világ között – a Halakban így kapcsolódik össze a valóság, és a számára oly fontos képzelet világa.

A modern asztrológia szerint a Neptun az uralkodó bolygója, és az álmok, az illúziók, az intuíció és spiritualitás kötődik hozzá. Régebben pedig a Jupitert kötötték hozzá, ami szerencse, szellemi növekedés és tanulás bolygója. Víz elemként meghatározó az érzelmi oldala, de képes a változtatásra, továbblépni, ha arra van szükség.

A Halak időszaka február 19-től  március 20-ig tart. Lássuk, mi teszi olyan vonzóvá ezt a jegyet, hogy oly sokak bolondulnak beléjük könnyedén.

halak

Fotó: Pixabay

1. Erős intuíciói mindig segítenek

Rendkívül nyitott minden, nem evilági dologra. Nem érzi a földi lét határait, hiszen a képzelete határtalan. Gondolatai teremtő ereje viszont a valóságban mutatkozik meg. Megérzéseit a mindennapokban használja, hiszen érzékenységével jóval többet lát a világból, az emberekből. Érzelmes, empatikus, ami nagyon jó a kapcsolat során a másik félnek – de sajnos az energiavámpíroknak is. Különös képessége van, hogy átsegítse magát és szeretteit a szembejövő nehézségeken, változásokon.

2. Rendkívüli empátiájával mindenkit támogat

Mindig ott van a szerettei és a barátai számára, ha segítségre, támogatásra. vagy néhány jó szóra van szükségük. Jelenlétével és támogatásával táplálja lelküket. Segít nekik más szemszögből nézni a dolgokat, és képes átlendíteni őket a mélyponton. Néha sajnos túlzottan átérzi, átéli mások fájdalmát – de ugyanennyi öröm is jut neki, ha mások boldogok. De szüksége van az egyedüllétre, hogy fel tudjon töltekezni, és mások érzelmei ne terheljék túlzottan.

halak

Fotó: Pixabay

3. Képes elmerülni abban, amit csinál

A Halak el tud veszni egy jó könyvben, nem lát, nem hall, ha olyan filmet néz, amibe beleéli magát. Ilyenkor nincs jelen, de ott van a történetben, egy másik világban. Ez nagyszerű dolog, pláne, ha művész, vagy alkotó. Ilyenkor fontos, hogy a képzeletét mesterfokon használja. Ugyanakkor veszélyes lehet, ha a Halaknak túlzott menekülési út válik belőle. Ha átbillen az egyensúly, és több időt tölt a képzeletbeli világokban, mint a valóságban, vagy ha a kettő keveredik. Ilyenkor a szerettei támogatása elengedhetetlen.

4. Hihetetlen gyorsan és jól alkalmazkodik

A víz elem hatása, hogy a Halak könnyedén “úszik az árral”. Képes megküzdeni a nehézségekkel, és bármilyen hirtelen beálló változáshoz alkalmazkodni. Ez a jelleme és kedves személyisége teszi sokak számára nagyon jó baráttá. A Halak nem ítélkezik, és nem csupán feketén-fehéren látja a világot. Ő csupán egy a tömegben, de ha megszólal, minden szem rá szegül. Őszinte, határozott de nem harsány módon nyilvánítja ki véleményét. Mindezek miatt nagyon megbíznak benne az emberek.

5. Mindig körüllengi valami misztikus

Gyakran vannak víziói, látomásai. És ha valamilyen művészi vénája van, akkor alkotásain keresztül egy másik dimenzió üzeneteit közvetíti. Nagyon sok minden érdekli az ezotéria, spiritualitás terén. Mindez és remek megérzései, plusz empátiája kiváló tarot kártya olvasóvá teszi. Bár ebben is figyeljünk a Halakra: ugyanúgy lehet számára menekvés, mint a fantázia világa. Jó, ha közben megmarad a kapcsolata a való élettel. Ettől még ő az a személy, aki őszinte megértésével, könyörületességével sokak számára elhozza a mindent átható szeretetet.

tarot

Fotó: Pixabay

6. Képzelete a végtelenbe szárnyal

 “A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.” – lehetne ez az idézet Albert Einsteintől a Halak jelmondata. Nagyon sok szó esett már a jegy szülöttének képzeletéről. De ami a legizgalmasabb: olyan, mintha egy külön személyisége lenne a képzeletbeli dolgai, vagy művészetének kifejezése számára. Mintha a Halaknak lenne egy olyan tárhelye, ahova besétál, és előveszi az újabb és újabb ötleteket, álmokat. Nagyon fontos, hogy ez az álomvilág mindig ott van neki, és azért nem ragaszkodik emberekhez egészségtelenül, mert egyedül boldognak érzi magát.

7. Nem ismer határokat

Néha túlterhelt azoktól a dolgoktól, emberektől, érzelmektől, amiről nem érzi, hogy túl sok. Nem ismeri fel, ha valamiből annyit kap, vagy annyit szippant magába, amitől más összeroppan. Mások érzelmei, a környezete érzései, ez a Halakban mind összegyűlik. Meg kell tanulnia, hogy saját egészsége és biztonsága érdekében határokat jelöljön meg. Azok a jellemvonásai, amik olyan csodálatossá teszik, könnyen a mélybe rántják. Ha ott van mellette a szerető párja, aki felismeri benne a csodát, és támogatja, amikor ő arra szorul, a Halak szárnyalni fog.

(via Herway)

nlc.hírlevél

Iratkozz fel az nlc hírlevelére, és tudd meg, 
mit mond a horoszkópod!

FELIRATKOZOM

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

A párod nem hisz a spiritualitásban – működhet így a kapcsolat? | nlc

A párodat egyszerűen nem érdekli semmiféle spirituális dolog. Sőt, azt sem érti, te miért vagy oda ennyi ezoterikus dologért, amit naponta gyakorolsz. Egyre többször...

Erdélyi konyhát így még nem tálaltak – megnyílt a SZÉK

A legjobb reggelik Ezzel aztán tutira jól indul majd a nap - bár kevéssé diétásan 😀 ...

A japánok évszázadokig nem ették meg a szusiban a rizst, csak a halat

Sertéskaraj ázsiai ízekre hangolva Tésztapolc Parmezán és vörösbor egy tökéletes tésztaraguban ...

Tahinis, matcha teás, kardamomos: megkóstoltuk az Édesem szuper kekszeit

Csokis süti receptek Könnyed édesség, ami mégsem egy szokványos puding Karácsonyi desszertek ...

Újraindult az Etesd a dokit! program, ami meleg étellel segíti az egészségügyi dolgozókat

Karácsonyi aprósütik Nem vega, de csúcsszuper édesség, telt ízű sűrű szilvalekvárral! Ünnepi főfogások ...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -