Ezért olyan könnyű a Halak csillagjeggyel szerelembe esni | nlc

Ezt olvasta már?

Meditálj, légy jelen, hogy kapcsolódni tudj a forráshoz – nlc.hu

Rengeteg kiadvány, tanító és mester áll a rendelkezésedre, ha szeretnél elmélyülni a spiritualitásban. Számtalan módszer van, amit használhatsz a mindennapjaidban is. Ott van...

Harmóniát és ellazulást hoz testre, lélekre a hangtál – nlc.hu

A tibeti hangtál tulajdonképpen egyfajta harang, amely mély, zengő hagjával és rezgéseivel hat az emberre. Hívják éneklő tálnak, himalájai tálnak is. Meditációs, relaxációs...

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon intenzív lesz a február | Cosmopolitan.hu

Kos: spirituális hetek Február első fele elég pörgősre és társaságira sikerül számodra – már amennyire lehet ebben az időszakban – a második viszont ennek...

Így léphetsz tovább a spirituális fejlődés útján – nlc.hu

Ez az a folyamat, ahol nem te irányítasz majd. Amikor a lelkednek gyógyulásra lesz szüksége, jelezni fog. Tudni fogod, teljesen sajátos és egyedi...

A Halak csillagjegy jelképe két egymással szemben úszó hal, ami azt szimbolizálja, hogy az ilyen jegyű személy különböző dimenzió közti közvetítő. A másik ismert jel a két, háttal álló félhold, egy vízszintes vonallal középen, szintén ezt erősíti meg. A híd a két világ között – a Halakban így kapcsolódik össze a valóság, és a számára oly fontos képzelet világa.

A modern asztrológia szerint a Neptun az uralkodó bolygója, és az álmok, az illúziók, az intuíció és spiritualitás kötődik hozzá. Régebben pedig a Jupitert kötötték hozzá, ami szerencse, szellemi növekedés és tanulás bolygója. Víz elemként meghatározó az érzelmi oldala, de képes a változtatásra, továbblépni, ha arra van szükség.

A Halak időszaka február 19-től  március 20-ig tart. Lássuk, mi teszi olyan vonzóvá ezt a jegyet, hogy oly sokak bolondulnak beléjük könnyedén.

halak

Fotó: Pixabay

1. Erős intuíciói mindig segítenek

Rendkívül nyitott minden, nem evilági dologra. Nem érzi a földi lét határait, hiszen a képzelete határtalan. Gondolatai teremtő ereje viszont a valóságban mutatkozik meg. Megérzéseit a mindennapokban használja, hiszen érzékenységével jóval többet lát a világból, az emberekből. Érzelmes, empatikus, ami nagyon jó a kapcsolat során a másik félnek – de sajnos az energiavámpíroknak is. Különös képessége van, hogy átsegítse magát és szeretteit a szembejövő nehézségeken, változásokon.

2. Rendkívüli empátiájával mindenkit támogat

Mindig ott van a szerettei és a barátai számára, ha segítségre, támogatásra. vagy néhány jó szóra van szükségük. Jelenlétével és támogatásával táplálja lelküket. Segít nekik más szemszögből nézni a dolgokat, és képes átlendíteni őket a mélyponton. Néha sajnos túlzottan átérzi, átéli mások fájdalmát – de ugyanennyi öröm is jut neki, ha mások boldogok. De szüksége van az egyedüllétre, hogy fel tudjon töltekezni, és mások érzelmei ne terheljék túlzottan.

halak

Fotó: Pixabay

3. Képes elmerülni abban, amit csinál

A Halak el tud veszni egy jó könyvben, nem lát, nem hall, ha olyan filmet néz, amibe beleéli magát. Ilyenkor nincs jelen, de ott van a történetben, egy másik világban. Ez nagyszerű dolog, pláne, ha művész, vagy alkotó. Ilyenkor fontos, hogy a képzeletét mesterfokon használja. Ugyanakkor veszélyes lehet, ha a Halaknak túlzott menekülési út válik belőle. Ha átbillen az egyensúly, és több időt tölt a képzeletbeli világokban, mint a valóságban, vagy ha a kettő keveredik. Ilyenkor a szerettei támogatása elengedhetetlen.

4. Hihetetlen gyorsan és jól alkalmazkodik

A víz elem hatása, hogy a Halak könnyedén “úszik az árral”. Képes megküzdeni a nehézségekkel, és bármilyen hirtelen beálló változáshoz alkalmazkodni. Ez a jelleme és kedves személyisége teszi sokak számára nagyon jó baráttá. A Halak nem ítélkezik, és nem csupán feketén-fehéren látja a világot. Ő csupán egy a tömegben, de ha megszólal, minden szem rá szegül. Őszinte, határozott de nem harsány módon nyilvánítja ki véleményét. Mindezek miatt nagyon megbíznak benne az emberek.

5. Mindig körüllengi valami misztikus

Gyakran vannak víziói, látomásai. És ha valamilyen művészi vénája van, akkor alkotásain keresztül egy másik dimenzió üzeneteit közvetíti. Nagyon sok minden érdekli az ezotéria, spiritualitás terén. Mindez és remek megérzései, plusz empátiája kiváló tarot kártya olvasóvá teszi. Bár ebben is figyeljünk a Halakra: ugyanúgy lehet számára menekvés, mint a fantázia világa. Jó, ha közben megmarad a kapcsolata a való élettel. Ettől még ő az a személy, aki őszinte megértésével, könyörületességével sokak számára elhozza a mindent átható szeretetet.

tarot

Fotó: Pixabay

6. Képzelete a végtelenbe szárnyal

 “A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.” – lehetne ez az idézet Albert Einsteintől a Halak jelmondata. Nagyon sok szó esett már a jegy szülöttének képzeletéről. De ami a legizgalmasabb: olyan, mintha egy külön személyisége lenne a képzeletbeli dolgai, vagy művészetének kifejezése számára. Mintha a Halaknak lenne egy olyan tárhelye, ahova besétál, és előveszi az újabb és újabb ötleteket, álmokat. Nagyon fontos, hogy ez az álomvilág mindig ott van neki, és azért nem ragaszkodik emberekhez egészségtelenül, mert egyedül boldognak érzi magát.

7. Nem ismer határokat

Néha túlterhelt azoktól a dolgoktól, emberektől, érzelmektől, amiről nem érzi, hogy túl sok. Nem ismeri fel, ha valamiből annyit kap, vagy annyit szippant magába, amitől más összeroppan. Mások érzelmei, a környezete érzései, ez a Halakban mind összegyűlik. Meg kell tanulnia, hogy saját egészsége és biztonsága érdekében határokat jelöljön meg. Azok a jellemvonásai, amik olyan csodálatossá teszik, könnyen a mélybe rántják. Ha ott van mellette a szerető párja, aki felismeri benne a csodát, és támogatja, amikor ő arra szorul, a Halak szárnyalni fog.

(via Herway)

nlc.hírlevél

Iratkozz fel az nlc hírlevelére, és tudd meg, 
mit mond a horoszkópod!

FELIRATKOZOM

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Mi az aszcendens jelentése, milyen aszcendens vagyok? Aszcendens számítás, aszcendens kalkulátor

Az asztrológia, másnéven csillagjóslás az emberi kultúrával egyidős tudományág, ám megítélését azóta is számos misztikum és kérdés övezi. Az asztrológia és más ezoterikus tanok...

Rózsaszínben akarod látni a világot? Irány a Samantha!

Mentes nasik Kicsit fitt, kicsit alternatív recept: tojás-, cukor- és tejmentes Az almás...

Jövő héten nyitnak a teraszok, így készülnek a vendéglátósok

Az almás pitét mindenki szereti Tésztapolc A tésztaételeket mindenki szereti ...

Raktárból francia pékség – teszteltük a Petit Tourage Pâtisserie-t

Ezt BÁRKI meg tudja csinálni! Húst hússal Kiadós kaja, amiért nem kell Csehországig...

Több száz hamburgert osztanak szét a mentősök között | Street Kitchen

Igazi ízbomba, és még diétás is! Húst hússal Nyisd meg otthon a saját...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -