Itt a szilveszter: ilyen lesz 2022 a számmisztika alapján

Ezt olvasta már?

2021. dec 31. 7:51

Karácsony után már csak pár nap és elérkezünk szilveszter éjszakájához. Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy már mindenki alig várja 2022-t, ugye? Nos, rengeteg ember szeretné tudni, hogy mit tartogat a jövő, meddig lesz velünk a koronavírus és hasonlók. A számmisztika ebben is a segítségünkre lehet, hiszen az ezoteria segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, a környezetünket, és a világ történéseit – olvasható a Bien.hu-n.

Most összeszedtük nektek a legfontosabbakat. Méghozzá azért, mert fontos üzenetet tartogat a következő év!

Először is, 2022 elején egy kicsit fellélegezhetünk. Alapozzuk mindezt a számokra, hiszen az újév is tartogat kihívásokat, de sokkal kiszámíthatóbb lesz a helyzet. Ugyanis az évszámot továbbra is a 20 uralja, melynek energiája a „két versengő erő ellentéte, amiben kihívás a „közös nevezőre jutás”. Ezt láttuk tavaly is, akár nemzetközi téren az amerikai elnökválasztás után.

Idén viszont 2022-ben a ketteseké a szerep, hiszen egyszerre három kettes is szerepel az évszámban, mely a „hármas vibrációt” jelenti. Ez felnagyítja a kettesek energiáját, és így előtérbe kerül az egyensúly, hit és bizalom, szerelem és szeretet, valamint az alkalmazkodás.

Mire utal a 0?

A spirituális nyitottságra, a személyiségünk formálódására, a lehetőségekre és a folyamatosságra.

Újjáépülés és egyensúly

A 22-es pedig az újjáépülést sugallja, hiszen ez az évszám a numerológia „főépítésze.” Hogy mit jelent ez? Azt, hogy a 22 felelős az alapokért, a struktúrárt, amire építünk. Mivel az előző évben az nem volt jellemző, így most bizakodva várhatjuk az újévet, hiszen végre normalizálódik majd a helyzet. Mindennapjainkba új életet lehelünk, és új alapokra helyezzük az életünket.

(Bien)

Kórházba rohantak az énekessel, ezekben a percekben is küzdenek az életéért >>>

Ha szeretnél értesülni friss híreinkről, lépj be Facebook-csoportunkba!

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában