Visszahívta egyik miniszterelnöki biztosát Orbán Viktor

Ezt olvasta már?

Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Galambos Dénest 2018-ban nevezte ki a kormányfő Dunaújváros és térsége ipar- és területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosává. A visszavonás okát egyelőre nem tudni, indoklás nem szerepel az utasításban.

A miniszterelnöki biztos egyik feladata a térségben működő iparvállalatok működésével, fejlesztésével összefüggésben a szükséges társadalmi és kormányzati egyeztetések lebonyolítása volt. A térségben működik a Dunaferr, ami mostanában annak kapcsán került be a hírekbe, hogy két egymást követő hónapban sem tudta kifizetni a dolgozói bérét. A cégen belüli problémákról a Portfolio-nál is többször írtunk:

Címlapkép forrása: Getty Images

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában