Ilyen Teslát korábban senki nem látott

Ezt olvasta már?

Az olasz autóépítő manufaktúra, az Ares Design eddig jellemzően legendás sportkocsik modernizált változataival igyekezett gazdag klienseket szerezni, ám úgy néz ki, most valami mással keresték meg a céget.

A képeken látható hófehér Tesla Model S-nek csak két ajtaja maradt, és vászontetős, azaz olyan kombináció, amilyenhez hasonlót sem találni a kaliforniai gyártó kínálatában. A Tesla ráadásul a tuning semmilyen formáját nem támogatja, így az átépítők teljesen magukra vannak utalva. Így, bár készültek már vászontetős Model S átépítések, ezek többsége tényleg csak a tetejét vesztette el, de általában megmaradt négyajtósnak.

Ezzel szemben az Ares autója kétajtós, és rövidebbnek is tűnik, mint a gyári Model S, de az ajtói biztosan jóval hosszabbak, mint bármelyik gyári Tesláé.

Az Arest vezető Dany Bahar az autó kapcsán annyit mondott, hogy az átdolgozott Tesla hibátlanul illik a cége filozófiájához: a megrendelőkkel együttműködve készítenek különleges autókat, aminek a Tesla kabrió-projekt kiváló példája.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában