Felvette, ahogy 150-nel nekimegy a körforgalomnak a 710-es úton

Ezt olvasta már?

Bő fél éve történt, hogy Somogyban egy térfigyelő kamera előtt rohantak neki a 68-as út egy körforgalmának. Most egy megyével odébb történt hasonlóan komoly körforgalmon átgázolás, amiről szintén készült videó, de ez most fedélzeti. A kedd esti baleset felvételét a rendőrség adta ki. Mint írják, a sofőr elmondása szerint egy vadat nézett az út mellett, abból lett a baj. 

[embedded content]

A videóhoz csatolt közlemény szerint a 65 éves budapesti férfi a 710-es számú főúton, az M7-es autópálya irányából vezetett Balatonakarattya felé január 19-én 21 óra 25 perckor, amikor egy körforgalomba – pontosabban annak – hajtott, majd azon átrepülve a túloldali árokban állt meg. A sofőr és mellette ülő utasa súlyosan megsérültek.

A vezető emlékezete szerint legfeljebb 90 km/h-val haladt a baleset előtt, és egy út szélén álló vadat figyelt, ezért nem vette észre a körforgalmat. A menetrögzítő kamera ennél lényegesen nagyobb tempót rögzített, amit alighanem figyelembe vesz majd a Balatonalmádi Rendőrkapitányság, ahol büntetőeljárás keretében vizsgálják a baleset körülményeit. Ezen felül a kijárási korlátozás megszegéséért szabálysértési feljelentéssel is éltek a rendőrök a sofőrrel és utasával szemben.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában