Ez az a szalámi, amit a vegák is bátran ehetnek, sőt a gyerekek is, csak hagyjátok ki belőle a rumot.
A legtutibb cuccok egy ételben: bacon, tojás és egy jó zsemle találkozása
Itt A NAGY TÉSZTAKÖNYV, amiben kedvenc tésztareceptjeinket válogattuk össze, a nagy klasszikusoktól, egészen a legcuccosabb kajákig. Lilla és Zé elmondják, miért érdemes rá lecsapnotok!
Ismertek olyan embert, aki nem szereti a tésztát? Nem igazán, ugye? Mi imádjuk minden formájában, ezért döntöttünk úgy, hogy összerakunk egy könyvet, amibe az alapoktól az összetettebb tésztaételekig mindent belepakoltunk.
A nagy tésztakönyvben évszakonként mutatjuk be kedvenc receptjeinket. Megtaláljátok benne az ultimate bolognai, a krémes fodroskel-pesztós fregola, a mexikói tépett csirkés tésztasaláta receptjét, és megtanulhatjátok, hogyan készül a nudli, a gnocchi vagy a csuszatészta. De azok is találnak bőven ötleteket, akik a boltban vásárolt tésztájukat szeretnék felturbózni.

A NAGY TÉSZTAKÖNYVET keressétek a könyvesboltokban, vagy szerezzétek be a WEBSHOPUNKBÓL!
Még néhány hasonló





Több mint félévnyi várakozást követően ezen a héten csütörtökön megnyit Wang Mester budai étterme Pasaréten.




Egyre több csomagolásmentes bolt nyílik az országban, pedig a tavalyi növekedés után idén nagyon visszaesett a forgalmuk.


A csendes, de annál impozánsabb belvárosi Falk Miksa utcában nyílt meg pár hete a Sejribizli bisztró és kávézó. Mivel úgyis mindenkinek ez az első kérdése, rögtön az elején elmondom, hogy a név az egyik tulajdonos, Tarr Bori régi, szép piros biciklijére utal. Bori és férje, Fábri István is mindig biciklivel közlekedik, ráadásul a kiszállítást is

Lehet, hogy örökre megváltoznak az étterembe járási szokásaink, de Rácz Jenő a bizonytalan helyzet ellenére is megnyitja éttermét

A Stube Áy Zsófi és Müller Edina étterme Pilisvörösváron. Kipróbáltuk a sváb ételeket és a pizzakemencében készült finomságokat is!

