Regé-Jean Page, a Bridherton férfi főszereplője – nlc.hu

Ezt olvasta már?

A szolgálólány meséje rendezője új thrillert készít Mila Kunisszal a N

Oszd meg a cikket másokkal is: Mila Kunis a Fekete hattyú és az Azok a 70-es évek show című sorozat sztárja lesz a főszereplője a...

Paris Hilton új podcastjában mondta el, hogy esküvő után már gyereket

Azt hitte, decemberben történik meg a lánykérés. Paris Hilton hároméves szerződést írt alá az amerikai iHeart rádióval, hogy létrehozza saját podcast csatornáját,...

Liptai Claudia esküvőjén belecsapott egy villám abba a faházba, ahol a színésznő épp zokogott

Az RTL Klubon futó A Tanár forgatásáról beszélt Liptai Claudia a Fókuszban, egész pontosan arról, hogy a sorozatbéli karakterének esküvője volt. Liptai elmondta, hogy...

Repülőgépen adták össze a párt. – nlc.hu

Az utasok kissé meglepődtek, amikor a VA841-es járaton megjelent Tottie Goldsmith ausztrál színésznő és énekes, de nem mint utazó celeb, hanem mint egy...

A Netflix új sorozata, A Bridgerton család hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hiszen a gyönyörű kosztümös képi világ egy lebilincselő romantikus limonádét rejt magában, amire sokunknak nagy szüksége van ezekben az időkben. Mindenkit érdekel egy kis romantika az elrendezett házasságok árnyékában.

A Daphne Bridgertont alakító Phoebe Dynevorról már korábban írtunk, most pedig következzen a Simon Bassetet megformáló Regé-Jean Page.

Kétlaki életet élt

1990-ben született Londonban, de a családjával még kiskorában az ápolónőként dolgozó édesanyja szülőhelyére, Zimbabwébe költöztek. Mivel onnan csak 14 éves korában tértek vissza az Egyesült Királyságba, elmondható, hogy félig ott nőtt fel. Mindez nyitottabbá és elfogadóbbá tette a gondolkodásmódját és magáról az otthon témájáról is rugalmasabban vélekedik az átlagnál. „Az otthon ott van, ahol a szeretteim” – nyilatkozta.

Zenei babérokra tőrt

Tinédzserkorában még nem színész, hanem inkább zenész szeretett volna lenni. Ő és a testvére, Tose alapítottak is egy punk bandát, ami a TUNYA nevet kapta. Regé énekelt és dobolt is benne. Valóban van zenei tehetsége is.

[embedded content]

Előkelő suliba járt

Regé-Jean Page már Londonban kezdett el tanulni, méghozzá nem is akárhol. Előbb a National Youth Theatre színművészeti akadémiának volt a tagja, később pedig a nagy hírű London Drama Centerben tanult. Ide járt többek között Tom Hardy és Michael Fassbender is.

Regé-Jean Page

Regé-Jean Page a Bridgerton családban (Fotó: Netflix)

Szerepelt a Harry Potterben

Igen, feltűnt a Harry Potterben is. Nem a Roxfortban, hanem Az Odú kertjében felállított sátorban Bill Weasley és Fleur Delacour esküvőjén. Az A Harry Potter és a Halál ereklyéi első részében volt, ahol Emma Watson mellett látható egy pillanatra, nem az esküvő vidám részén, hanem amikor megérkezik a rossz hír a minisztérium elbukásáról és menekülni kell.

Harry Potter jelenet

Az emlegetett jelenet a filmből

A BBC-n kezdte

Tévéképernyőn először a BBC-n volt látható, egy tizenéves karaktert alakított, aki mentőautót lop a Casualty című sorozatban. A Waterloo Roadban aztán már nagyobb szerepet is kapott, egy fiatal tanárt formált meg.

Rege-Jean Page 2018

Premier Kaliforniában 2018-ban (Fotó: Lieberman/Getty Images/AFP)

Amerikában él

A húszas éveiben Los Angelesbe költözött és azóta is ott él. A magánéletét féltve őrzi a nyilvánosság elől, úgyhogy nem tudni, hogy kivel él együtt, vagy van-e kapcsolata. Az viszont biztos, hogy Amerikában is sikerült befutnia a Gyökerek című sorozat 2016-os feldolgozásával.

Regé-Jean Page a Gyökerekben

A Gyökerek 2016-os feldolgozásában (jelenetfotó)

Ő lehet az új Bond

Mivel Daniel Craig leköszön, nagy lázban tartja a világot, hogy vajon ki is lesz a 2021-es James Bond. A fogadóirodák eredményei szerin Regé-Jean Page nagy esélyes. Mindezt azért is gondolják, mert decemberben kiposztolt egy, a Bond-rajongók körében régóta szállóigévé vált mondatot: „Kormányzóság, őfelsége – felrázva, nem keverve.” Nem lenne rossz az új 007-es ügynökként látni őt!

Összejöttek?

Egy január elején megjelent pletyka másról szól. A People magazin számolt be arról, hogy sokan tudni vélik, hogy a színésznő összejött a Bridgerton sorozat másik sztárjával, Regé-Jean Page színésszel.  Azonban Page úgy fogalmazott a lapok megkeresésére, hogy minden, amit az embereknek ismerniük kell, az ott van a felvételeken. Ha pedig erős kémiát, és szikrázást éreznek a nézők közte és Drynevor között, akkor az a tökéletesen romantikus forgatókönyvnek köszönhető. Ez pedig több, mint elég.

Vajon, mit reagálna erre Lady Whistledown?

Még több netflixes sorozat itt:

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Meggyőző érvek a próbasmink mellett – Szeged Index

Szükséges vagy sem? Ez a kérdés szinte minden menyasszonyt aggaszt a próbasmink fontosságával kapcsolatban. Nézzük meg közelebbről, miért övezi annyi vita ezt a témát!...

Világörökséggé nyilváníttatná a bagettet Franciaország | Street Kitchen

A pogácsa mindig nyerő! A kókuszcsók egyáltalán nem macerás édesség Pár éve...

Kajamekka a Normafán – már most is látogatható a Normafa Grill Terrace | Street Kitchen

Brutális fogások A hús szaftosan puha, a hagyma pedig ropogóóóóós French toast, ahogyan...

Több tízezer szendvicset készített rászorulóknak az elmúlt hónapokban a Budapest Bike Maffia

Brutális fogások A hús szaftosan puha, a hagyma pedig ropogóóóóós French toast, ahogyan...

Frissen sütött fánkok, helyben készült mázak: megnyílt a La Donuteria

Brutális fogások Zseniális téli kaja, ha igazán bevállalósak vagytok! Ég veled kiszáradt steak!...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -