Meghan óriási hibát követett el az esküvő előtt, hónapokig szenvedett miatta | Cosmopolitan.hu

Ezt olvasta már?

Alig két évvel az esküvőjük után 2020 januárjában Harry és Meghan hivatalosan – minden, az angol királyi családdal való előzetes egyeztetés nélkül – bejelentette visszavonulását. Mint később kiderült, a nem is olyan váratlan fordulatot többen is borítékolták, amit most Chloe Savage hímzőnő is megerősített.

Szerinte Meghan óriási hibát követett el azzal, hogy nem mérte fel a helyzetet, ami  rá várt a világ egyik legbefolyásosabb családjának tagjaként, és nem készült fel úgy igazán a jövőbeli szerepére sem. A szakember, aki Meghan esküvői fátylán dolgozott, azt is elmondta az Insidernek, hogy a nem ő volt az első ember, akit megtört volna az angol királyi család, de Katalinnak rengeteg ideje volt alkalmazkodni, és bele is simult ebbe a rendbe. Meghan viszont minden további nélkül fejest ugrott az ismeretlenbe.

„Korábban is megtörte az embereket. Tudom, hogy most ez az egész más, mint régen, de akkor sem hiszem, hogy Meghan felkészült volna azokra a dolgokra, amelyeket megtehetett és amiket nem csinálhatott, mondhatott vagy viselhetett az új életében.” – magyarázta Chloe Savage, utalva ezzel arra, hogy hercegnéként gyakorlatilag minden személyes szabadságáról le kellett mondania, amit Meghan sosem tudott igazán elfogadni. Az Independent információi szerint Meghan barátai az egészet előre borítékolták, és azt tanácsolták, ne menjen hozzá Harry herceghez, ha nem akarja, hogy a brit bulvársajtó darabokra szedje őt, ami végül meg is történt, és ami nagyon komolyan közrejátszott abban, hogy Harry és Meghan önálló életbe kezdjen.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában