Ez a gyönyörű modell Nigéria hercegnéje: Keisha Omilana két év után tudta csak meg, hogy egy herceggel randevúzik

Ezt olvasta már?

Keisha Omilana nevét biztos, hogy jóval kevesebben hallották eddig, mint mondjuk Katalin hercegnéét, Letícia spanyol királynéét vagy Charléne monacói hercegnéét, pedig ő is azon inspiráló és stílusos előkelőségek közé tartozik, akiket érdemes ismerni.

A szépségnek sokáig fogalma sem volt, hogy egy herceggel randevúzik, így nagy meglepetésként érte, amikor szerelmét lebuktatta édesanyja. A hercegné egyébként az esküvő után sem hagyta abba korábbi munkáját: jelenleg üzletasszonyként dolgozik, saját vállalkozása van, és továbbra is modellkedik.

Keisha Omilana, Nigéria hercegnéje

Keisha Omilana a kaliforniai Inglewoodban született, az iskola elvégzése után pedig Chicagóban tanult divattervezést. Később New Yorkba költözött, és modellkarrierbe kezdett. Az ezt követő időszak sorsfordító volt számára nemcsak karrierjét, hanem az egész életét illetően. Egyszer, amikor éppen egy válogatásra tartva megállt a W Hotel előtt, észrevette, hogy egy férfi őt nézi a távolból. A rejtélyes idegen hamarosan odament hozzá, és a következőket mondta: „Te vagy a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam. Megtisztelnél azzal, hogy megadod a számodat? Szeretnélek elhívni valahova”.

Fotó: Getty Images Hungary

Először nemet mondott, és udvariasan elmagyarázta, hogy nem szokta megadni a számát ismeretleneknek, de ekkor furcsa érzése támadt. Kedvesnek, jó megjelenésűnek vélte a férfit, így végül meggondolta magát, és beleegyezett egy randevúba. Gyorsan egymásba szerettek, Keisha pedig két év után tudta csak meg, hogy párja, Omoba Adekunle „Kunle” Adebayo Omilana valójában nem más, mint Nigéria hercege -, és ez is csak egy véletlen folytán, leendő anyósának köszönhetően derült ki.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hercegné, modell és üzletasszony

Amikor ellátogattak a szülőkhöz vacsorára, az asszony őt, illetve saját lányait is hercegnének, hercegnőnek szólította. Keisha először úgy vélte, ezek csak kedves becenevek, de párja édesanyja elmesélte neki, hogy szerelme valójában Nigéria hercege. Igencsak ledöbbent a hír hallatán, de persze ez nem változtatott a férfi iránti érzésein. Végül 2006-ban jegyezték el egymást, és ekkor is házasodtak össze. Azóta két közös gyermekük született, a hercegné pedig az esküvő után sem adta fel karrierjét.

Addig többek között olyan híres márkáknak dolgozott, mint a L’Oreal, a Maybelline, a Revlon vagy a Pantene, sőt még a Zoolander című filmben is felbukkant. Jelenleg is modellkedik, emellett pedig vállalkozást vezet, és üzletasszonyként tevékenykedik. Elárulta, mindig is fontosnak tartotta, hogy egy nő önálló és független legyen – még akkor is, ha megtalálja álmai férfiját. A „TheWorkingPrincess”, azaz a dolgozó hercegnő hashtaget gyakran használó Keisha rendszeresen vesz részt fotózásokon, a gyönyörű felvételeket pedig követőivel is megosztja az Instagramon, ahol gyermekeiről is rendszeresen posztol. 

Keisha Omilana nem csak gyönyörű nő, szerető anya és tehetséges modell, hanem egy igazi inspiráló példakép mindenki számára. 

Képeken a világ legstílusosabb hercegnéi

A brit királyi családon kívül is van jó néhány olyan uralkodóház, ahol a nőtagok vagy legalábbis egyikük kiemelkedik mesés stílusával. A szaúdi hercegnő például igazi divatikon, ami annyira nem meglepő, mivel amellett, hogy háromgyerekes anyuka, még az arab Vogue főszerkesztője is. De a thaiföldi hercegnő is szinte minden szettjében pózolhatna a magazinok címlapján, ugyanúgy, ahogyan a spanyol királynő. A világ királyi családjainak legstílusosabb nőit gyűjtöttük össze: hercegnőket, hercegnéket, királynőket és királynékat, akik még talán Katalint is lepipálják, ha az öltözködésről van szó.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában