Demcsák Zsuzsa túlöltözte a menyasszonyt – Bevallotta, hogy elrontotta az esküvőt

Ezt olvasta már?

Ha valaki esküvőre hivatalos, figyelembe kell vennie néhány íratlan szabályt. Ezek közé tartozik, hogy nem illik túlöltözni a menyasszonyt, valamint nem illik fehér, piros vagy fekete színű ruhát húzni, hiszen az ara általában hófehérben mondja ki a boldogító igent, pirosba öltözik a menyecsketánchoz, a fekete pedig a gyász színe. 

A színekhez kötődő aranyszabálytól csak abban az esetben térjünk el, ha a meghívón dress code határozza meg, a násznép hölgytagjai milyen színt vagy színeket választhatnak a ruhájuknak. 

Demcsák Zsuzsa elrontott egy esküvőt

Ezeket az íratlan szabályokat Demcsák Zsuzsa is ismeri, de a Life TV hétköznap délutánonként futó műsorában bevallotta, ruhájával elrontott egy esküvőt. 

demcsak-zsuzsa

Fotó: Life TV/Bréking

– Én rontottam el esküvőt, Krisztián! Túlöltöztem a menyasszonyt: hosszabb volt az uszályom, mint neki – vallotta be a Brékingben. 

Arra a kérdésre, hogy tudatosan tette-e, nem mondott sem egyértelmű igent, sem nemet, csak azt fűzte hozzá, hogy a menyasszonytól a mai napig nem kért bocsánatot. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A téma annak kapcsán jött elő, hogy egy örömanya földig érő, hófehér ruhában ment a fia esküvőjére, amit a szintén fehér színű kreációt viselő menyasszony sérelmezett, a fényképésszel át is photoshopoltatta a kész képeken az anyósa ruháját pirosra. 

demcsak-zsuzsa-breking

Fotó: Life TV/Bréking

Demcsák Zsuzsa és Polgár Tünde szerint az asszony szándékosan rondított bele az esküvőbe. A luxusfeleség meg is magyarázta, miért gondolja így.  

– Nektek, férfiaknak az esküvő egy szükséges rossz. A nőknél, mondjuk, az örömanyánál egy harc: be kell bizonyítani az összes többi anyukának, hogy ő a legjobb anya és a legjobb örömanya is. Nekem ezért nem volt rendes esküvőm.  

Demcsák Zsuzsa esküvője

Az Ázsia Expressz 2 forgatásán, tavaly áprilisban a helyi szokások szerint férjhez ment az indiai Krishanhoz, napra pontosan az egyéves évfordulójukon pedig Magyarországon is összeházasodtak. A műsorvezető egy aranyszínű blézert és egy vajszínű, földig érő ruhát viselt.

                                                                           

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img