A legamatőrebb konyhatündérnek sem jelent kihívást, a végeredmény viszont elképesztően finom!
A bolti pesztó nem ördögtől való, használjátok bátran bármilyen tésztához
November elején megjelent a Street Kitchen legújabb Téli magazinja. Karácsonyi klasszikusokat, téli tortákat, töltöttkáposzta-variációkat és a Fördős család ünnepi kajáit is megtaláljátok benne, de Zé megmutatja, milyen frankó dolgokkal készültünk még.
Különös gondossággal készült a legújabb téli magazin, mivel az idei ünnep egy kicsit más lesz, mint az eddigiek. Próbálunk minél több családi, klasszikus receptet megmutatni nektek, amiket mi is imádunk, és amiktől nekünk igazán ünnep a karácsony. Lilla töltött káposztákkal készült, Zé és Lajos a féltve őrzött családi receptjeit gyűjtötte össze, Nóri a klasszikus sütik mellett tortákat mutat, de a többiek kedvencei is bekerültek a magazinba. Összesen 87 recept gyűlt össze.
Lajos kelt tésztás klasszikusait is megtaláljátok a magazinban
Az sem véletlen, hogy Zé és az édesapja vannak az idei címlapon: végre Fördős Lajost is sikerült rábeszélni arra, hogy indítsa be a videós karrierjét a Street Kitchenben, ami olyan jól sikerült, hogy már nincs megállás, ezért az újság hasábjain az ő kedvenc karácsonyi receptjeit is megtaláljátok.
Sztracsatellás banántorta Nóritól. A többi sütit is érdemes kipróbálnotok!
A magazint beszerezhetitek a WEBSHOPBAN, a boltokban, az újságosoknál, a benzinkutakon, úgyhogy keressétek bátran!
A csendes, de annál impozánsabb belvárosi Falk Miksa utcában nyílt meg pár hete a Sejribizli bisztró és kávézó. Mivel úgyis mindenkinek ez az első kérdése, rögtön az elején elmondom, hogy a név az egyik tulajdonos, Tarr Bori régi, szép piros biciklijére utal. Bori és férje, Fábri István is mindig biciklivel közlekedik, ráadásul a kiszállítást is