Viharban akarta tesztelni a repülőt a pilóta, de mindkét szárnya letört és lezuhant – videó

Ezt olvasta már?

Vonat vitt el egy autót, zuhatagként ömlött a víz az autópályára, egy teherautó pedig a vízbe hajtott. Nézze meg videóválogatásunkat!

Vonat vitt el egy autót

A belgiumi Cheratte Vise-ben egy autó szorult be a sínek közé a vasút átkelőben. A sofőr szerencsére még el tudta hagyni a járművet, mielőtt a vonat megérkezett.

Zuhatagként ömlött a víz az autópályára

Az ausztráliai Új-Dél-Walesben bizarr jelenséget vett videóra egy autó utasa. Az egyik pillanatban még 100 km/h-s sebességgel haladtak, majd hirtelen elárasztotta a víz az autópályát, egy helyen pedig még vízesést is láttak ráömleni az útra. Körülbelül 15 kilométer megtétele után viszont elállt az eső, és ismét száraz volt az úttest.

Hihetetlen balesetet élt túl a motoros

A Kína keleti részében lévő Csiahszing városában komoly baleset történt egy kereszteződésben. A sárgán áthaladó kamion megpróbálta kikerülni a pirosban áthaladó motorost, ami majdnem sikerült is. A teherautó eközben felborult, a rakománya pedig az úttestre esett, eltalálva egy ott várakozó autót. Az autó sofőrjének csak kisebb sérülése volt, a motoros pedig sértetlenül megúszta a balesetet.

Mindkét szárnya letört a repülőnek

A brazíliai Lagoa da Confusão régióban egy mezőgazdasági repülő tesztelte, hogy a rossz időjárásban lehet-e permetezni. Vizet engedett ki a leszállópálya felett, majd átstartolt. Amikor azonban felemelkedett, mindkét szárnya levált a repülőnek, amely így lezuhant. A pilóta törésekkel, de túlélte a balesetet – írja a Globo.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában