Pánik tört ki a Ryanair egyik járatán egy dühöngő utas miatt – videó

Ezt olvasta már?

Dührohamot kapott egy férfi a Ryanair egyik járatán. A gép Sevillából tartott Budapestre – írja a Mirror.

A Ryanair egyik járatán, ami Sevillából Budapestre tartott, megvadult egy utas: szemtanúk szerint a férfi dührohamot kapott, belerúgott az ülésekbe, megfenyegette a többi utast egy tollal, és kiabált a közelében ülő nőkkel.

Egy szintén a gépen utazó biztonsági őr felajánlotta segítségét az utaskísérőknek, akik először visszautasították azt, majd mégis megkérték, hogy avatkozzon közbe, mikor a dühöngő férfi megpróbálta kinyitni az egyik ajtót.

A biztonsági őr a földre nyomta az utast, akit aztán hozzákötöztek az egyik székhez. A történtek hatására pánik tört ki az utasok között, egy ponton a pilóta is kiment közéjük, hogy lenyugtassa a kedélyeket.

A férfit aztán a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren őrizetbe vették a rendőrök.

Az eset még november 11-én történt, de csak a héten derülte ki részletek, mikor az egyik utas videót töltött fel róla a YouTube-ra:

[embedded content]

Frissítés: 

A rendőrség közleménye szerint a repülőn egy szerb férfi több utasba belekötött, a konyhában talált eszközöket dobálta. Amikor a légiutaskísérők le akarták állítani verekedést provokált.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren már a rendőrök várták. A 29 éves férfi azt mondta, hogy bepánikolt a gépen, alig várta, hogy leszálljanak. Arra nem emlékezett, hogy agresszívan viselkedett volna.

Mivel a férfi külföldi, és külföldi felségjelű repülőn követte el a bűncselekményt, a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság a nyomozás utólagos elrendelését javasolta a legfőbb ügyésznél.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában