Óriási felújítás indul az M7-es és M3-as autópályán, kérik az autósok türelmét

Ezt olvasta már?

A tavasz beköszöntével megkezdődtek az utakon a szintrehozási munkálatok. Ennek keretében Magyarország autópályáinak nagy részét karbantartó MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) vasárnap bejelentette: április 16-án vasárnap az M7-es autópályán négy, az M3-ason pedig egy helyszínen építenek ki tereléseket, hétfőn pedig a felújítási munkákat is elkezdik mind az öt szakaszon.

A Totalcar idézve az MKIF közleményét arról ír, hogy húsz hidat újítanak fel a következő hetekben Balatonőszöd, Fonyód, Siófok és Zamárdi térségében, de aszfaltozási munkálatokat is végeznek Zalaszentjakab és Nagyfüged közelében. Mivel november közepéig összesen 67 helyszínen dolgoznak majd szakembereik, indulás előtt mindenképpen érdemes tájékozódni az éppen aktuális lezárásokkal és terelésekkel kapcsolatban.

A gazdaság és az üzleti élet legfrissebb hírei a Napi.hu hírlevelében.

Küldtünk Önnek egy emailt! Nyissa meg és kattintson a Feliratkozás linkre a feliratkozása megerősítéséhez.

Ezután megkapja a Napi.hu Hírleveleit reggel és este.

„Jogos igény az utazók részéról, hogy szeretnének jó minőségű utakon közlekedni. De ez nem történhet meg egyik pillanatról a másikra. Idő míg kiépítjük a tereléseket és elvégezzük a szükséges munkákat. Ezért kérjük mindenki megértését […]. Igyekszünk a munkálatokat időben és térben úgy szervezni, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjanak” – írta az MKIF.

Tavaly félezer alkalommal, sokmilliós nagyságrendben jelentettek az autósok kátyúkárt

A 2022-ben bejelentett kátyúkárok összege a pár ezer forinttól a többszázezer forintig terjednek – értesült a napi.hu a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től. A tavalyi kárigények mintegy ötödét ismerte el a cég, igaz, számos ügy még folyamatban van. Bővebben>>>

 

Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában