Napozóteraszt is terveztek egy Airbusra a szupergazdagoknak – képek

Ezt olvasta már?

Különleges megoldásokkal kápráztatta el a látogatókat a Lufthansa Technik a dubaji légi kiállításon, ahol bemutatta új koncepcióját egy Airbus A330-as repülőgép berendezésére.

A Lufthansa leányvállalata, amely repülőgépek átalakításával foglalkozik, a szuperjachtok élményvilágát szerette volna átültetni a magánrepülőgépek világába. Az Explorer koncepcióban a tulajdonos bárhol és bármikor azt a kényelmet kapja, mint egy ötcsillagos hotelben, és bázisául szolgálhat a különböző szabadidős tevékenységekhez – írja közleményében a cég

Ehhez egy Airbus A330-as szélestörzsű gépet terveztek át úgy, hogy az magában foglaljon négy kétágyas hálószobát, egy konditermet, egy garázst és egy napozóteraszt is (amelyet csak parkoló helyzetben lehet kinyitni). És ez még nem minden: a belső hangulatról egy különleges kivetítő gondoskodik, amely az égboltot, diszkófényeket vagy akár egy víz alatti világot varázsol az utasok fölé.

Az alábbi képre kattintva galériát nézhet a látványtervekről!

Kattintson a képre a galériáért!Forrás: Lufthansa Technik AG

Mindez nem lesz olcsó mulatság. A Lufthansa Technik becslései szerint körülbelül 100 millió euróba (37 milliárd forint) kerülhet így berendezni egy Airbus 330-ast, amire még rájön a repülő ára, ami általában 230 millió dollárnál (75 milliárd forint) kezdődik.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában