Mielőtt vonatra ül, jó, ha tudja: ezeken a szakaszokon módosul a menetrend…

Ezt olvasta már?

A Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vonalon augusztus 27-ig Kétegyháza−Lőkösháza állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Pótlóbusz közlekedik a Lőkösházáról a Keleti pályaudvarra 6:18-kor induló Békés InterCity (IC 759) helyett Békéscsabáig, továbbá a személyvonatok helyett Békéscsaba és Lőkösháza között. A buszok Békéscsabán és Lőkösházán a vasútállomás előtti térről indulnak, illetve oda is érkeznek, azonban Kétegyházán nem érintik a vasútállomást: a Gyulai úton, a Szent Imre utcai Volánbusz megállóban állnak meg. A nemzetközi InterCity-k továbbra is a teljes útvonalukon járnak, a belföldi kocsicsoportjuk csak a Keleti pályaudvar és Békéscsaba viszonylatban közlekedik.

A munkák miatt április 29-től Békéscsaba−Kétegyháza−Mezőhegyes vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A menetrendi változásokról, vágányzári információkról a vasúttársaság a honlapján és a MÁVINFORM Facebook oldalán időben tájékoztatja az utasokat.

Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában