Merész dekoltázsa miatt nem akartak felengedni egy nőt a repülőre – fotó

Ezt olvasta már?

Nem akartak felengedni egy nőt a Southwest Airlines egyik járatára, mert a ruhája nem sokat takart a melléből. A helyzetet végül a kapitány oldotta meg egy kölcsönadott pólóval.

Kayla Eubanks a Southwest New Yorkból Chicagóba tartó járatára szeretett volna felszállni, ám a beszállókapunál túl megbotránkoztatónak és kihívónak találták az öltözékét, ezért nem engedték fel a gépre. Az ott dolgozó alkalmazott 20-25 percen át várakoztatta az utast, miközben hiába kereste számára az erre vonatkozó szabályzatot, nem találta.

Az alkalmazott végül a kapitány segítségét kérte, aki kijött az utashoz, és egy viccel kezdte: „Azért szálltak magára, mert jól néz ki, igaz?” A nő azonban jelezte neki, hogy nem kezeli könnyedén a helyzetet. A kapitány biztosította arról, hogy nem akar senki nélkül elindulni, végül pedig kölcsönadta az utasnak a pólóját, hogy azzal takarja el magát. Ezt a nő később levette, mire azt mondták neki, érkezéskor beszélnie kell a társaság turnusvezetőjével.

Chicagóban a Southwest munkatársa azt állította neki, hogy néhány másik utas nem tartotta volna megfelelőnek az öltözetét. Eubanks szerint ugyanakkor azzal vádolta a társaságot, hogy az felügyelni akarja a testét. „Nem értem, hogy lehet egy testrészem obszcén. Nem voltak kint a melleim, nem mutattam meg a mellbimbómat” – védekezett az utas.

A Southwest közleménye szerint nekik az a feladatuk, hogy a fedélzeten minden utas biztonságban és kényelmesen érezze magát. Minden megteszünk, hogy családcentrikus környezetet teremtsünk, és számítunk ügyfeleink jó ítélőképességére és diszkréciójára az utazás alattidézi a közleményt a Fox News. A légitársaság ugyanakkor hozzáteszi, hogy minden eset más és más, ezért az érintett utastól elnézést kértek, és jó szándékuk jeleként visszatérítették neki a repülőjegy árát az okozott kellemetlenségért.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában