Lezuhant egy nő egy szikláról, mert el akarta készíteni a tökéletes fotót magáról

Ezt olvasta már?

Nyolcvan métert zuhant az a turista, aki egy ausztrál nemzeti parkban átlépte egy kilátó korlátját, hogy egy jó fotót készítsenek róla. Nem élte túl a balesetet.

A baleset az ausztráliai Victoria állam Grampians Nemzeti Parkjában történt. A 38 éves nő a Halls-szakadék közelében, a népszerű Boroka kilátónál akart egy látványos képet magáról, ezért átlépte a korlátot. A családja szeme láttára azonban lezuhant a szikláról. A nő 80 métert zuhant, és nem élte túl a balesetet – írja a News.com.au.

A Boroka-kilátó az ausztráliai Grampians Nemzeti ParkbanForrás: Shutterstock/Travelling.About

Az ausztrál nő esete sajnos nem példa nélküli: a turisták gyakran kockáztatják az életüket egy jó fotó kedvéért. Ezen az oldalon több olyan fotót láthat, amelyet a szóban forgó kilátónál készítettek felelőtlen turisták.

Az alábbi videót szintén ennél a sziklánál készítették. Ezen nem csupán pózol a rajta szereplő férfi, hanem egy életveszélyes hátraszaltót is csinál.

[embedded content]

Halálos baleset is történt már a sziklánál. 1999 januárjában egy 59 éves brit nő zuhant le onnan, aki férjével és más rokonokkal látogatta meg a kilátót.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában