Lélegzetelállító látványosság nyílik egy New York-i felhőkarcoló tetején – képek

Ezt olvasta már?

Újabb hajmeresztő látványosságot próbálhatnak ki hamarosan a New Yorkba látogató turisták: egy kültéri lépcsőn 387 méter magasba mehetnek majd fel, ahonnan azután egy hevederben kihajolhatnak.

A Manhattan nyugati részén épült 30 Hudson Yards felhőkarcoló már tavaly is látványos dologgal rukkolt elő. Az épület 100. emeletén megnyílt Edge kilátó terasza 24 méterre nyúlik ki a város fölé, ahonnan 335 méter magasból lehet lenézni az üvegpadlón keresztül (erről itt láthat képeket).

A kalandvágyó látogatók azonban hamarosan még tovább fokozhatják az izgalmakat. November 9-én nyílik meg ugyanis a City Climb nevű látványosság, amely az Edge kilátó felett van – írja a Daily Mail. Ide a biztosítókötelek rögzítése után egy 45 fokos külső lépcsőn lehet felmenni. Amikor a látogatók felértek az épület csúcsára, kiléphetnek a 387 méter magasan lévő Apex nevű platformra, majd – a felcsatolt hevederek védelmében – kihajolhatnak a peremén.

Kattintson az alábbi képre, és nézze meg galériánkat az új látványosságról!

Kattintson a képre a galériáért!Forrás: Edge

A City Climb kipróbálása nem lesz olcsó mulatság. A belépők 185 dollárba (58 ezer forint) kerülnek majd, ezzel azonban az Edge kilátóra is bemehetnek a látogatók, és egy digitális Edge-fotót is kapnak majd érte.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img