Ismét felállt a világ legmagasabb épületének tetejére a stewardess – videó

Ezt olvasta már?

Megismételte korábbi elképesztő reklámját az Emirates légitársaság, de most tovább fokozta a látványt egy háttérben elhúzó repülővel.

Tavaly augusztusban a légitársaság azzal hívta fel a figyelmet magára, hogy reklámfilmjében egyik stewardesse felállt a dubaji Burdzs Kalifa tetejére, amely a világ legmagasabb épülete a maga 828 méterével. A különleges felvételen a nő akkor azt üdvözölte táblákon, hogy az Egyesült Királyság vörösről sárga járványügyi zónába helyezte át az Egyesült Arab Emírségeket, amivel megkönnyítette az utazást a két ország között.

[embedded content]

A mutatványban semmilyen vizuális trükköt nem alkalmaztak, de komoly biztonsági előkészületek előzték meg (erről bővebben itt olvashat). Akkor a felvételt közel 7 millióan nézték meg a YouTube-on. A sikeren felbátorodva a légitársaság most ismét felküldte a stewardesst, hogy a dubaji világkiállításhoz kapcsolódva újabb reklámot készítsen. A koncepció nagyjából ugyanaz volt, de itt tovább fokozták a látványt: a háttérben ugyanis az Emirates óriásgépe, egy Airbus A380-es húz el, amely egyedi festést kapott.

[embedded content]

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában