Ilyen egy bálnatámadás: emberekkel ragadta el a csónakot a hatalmas bálna – videó

Ezt olvasta már?

Kidőlt fában akadt el autó, garázsajtón ragadt a BMX-kerékpár, elszabadult egy vitorláshajó a kikötőben. Nézze meg videóválogatásunkat!

Elszabadult egy vitorláshajó

Az amerikai Észak-Karolina államban lévő Morehead City kikötőjében olyan erős szél volt, hogy egy vitorláshajó nekiütközött egy ott lehorgonyzott másik hajónak. A tulajdonosnak később sikerült visszanyernie uralmát a hajója felett, és egy másik dokkhoz irányította.

A kidőlt fa sem akadály – vagy mégis?

Az amerikai Georgia államban lévő Lawrenvillle közelében egy kidőlt fa akadályozta a forgalmat az egyik sávban. Simán ki lehetett volna kerülni, de az egyik sofőr belehajtott, és fennakadt. Nem lehet tudni, miért tette, nyilván elkalandozott a figyelme.

Nem sikerült a mutatvány a BMX-esnek

Egy garázsajtón akarta kipróbálni a tudását egy BMX-kerékpáros, de csúnya vége lett. Nem a kerékpáros tudásával lehetett a gond, az ajtó nem bírta a terhelést.

Eltérítette a csónakot egy bálna

A mexikói Guerrero Negro partjainál egy szürke bálnával találkozott kirándulók egy csoportja. A hatalmas állat több mint két órán át úszott együtt a csónakkal, a rajta utazók pedig megsimogathatták és puszit is adhattak neki. A csúcspont azonban az volt, amikor a bálna aláúszott a csónaknak, gyengéden felemelte, majd magával vitte egy darabon.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában