Három hónapig élt a chicagói reptér biztonsági területén egy férfi

Ezt olvasta már?

A koronavírus miatt félt hazatérni, ezért három hónapig élt a chicagói repülőtér biztonsági területén egy kaliforniai férfi. Aditya Singhet a hétvégén igazoltatták, így bukott le.

A kaliforniai Aditya Singh tavaly október 10-én érkezett meg a chicagói O’Hare nemzetközi repülőtérre, és azóta is a biztonsági területen élt – számol be az esetről a The GuardianA férfit január 16-án igazoltatta a United Airlines két alkalmazottja,  Singh pedig egy repülőtéri jelvényt mutatott nekik, amiről később azt állította, hogy találta.

A 36 éves férfit letartóztatták, és többek között a lezárt területre való illetéktelen belépéssel, illetve lopással vádolják. 

A koronavírus miatt félt hazatérni

Mint kiderült, Singh a koronavírus-járvány miatt félt hazatérni Kaliforniába, ezért élt a repülőtér biztonsági területén. A férfi vendéglátásból szerzett diplomát, jelenleg munkanélküli, Los Angelesben él és büntetlen előéletű.

Biztonsági ellenőrzés a chicagói O’Hare nemzetközi repülőtérenForrás: AFP/2020 Getty Images/Scott Olson

A cikk szerint az eseten a bíró is meglepődött, és azt kérdezte: jól érti-e, hogy ez a férfi három hónapig élt a repülőtér biztonsági zónájában anélkül, hogy ezt bárki észlelte volna? 

Singh óvadékát végül 1000 dollárban állapították meg, és többet nem léphet be az O’Hare nemzetközi repülőtér területére.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában